Antivirale în farmacii, nu certificate de bună purtare!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Părintele episcop Gurie a trecut la Domnul la doar 52 de ani. Părintele era vaccinat dar situația s-a agravat după ce a ajuns în spital și, în urmă cu trei zile, a fost intubat. Dumnezeu să îl odihnească, a fost unul dintre cei mai iubiți episcopi, chiar dacă nu era așa cunoscut în afara eparhiei sale.

Pandemia se întinde în România ca un incendiu de pădure. Vaccinați sau nu, într-un domino rapid, mă uit în jur și văd cum toată lumea face covid sau a făcut din septembrie, inclusiv noi. Într-o comunitate de părinți cu care făceam activități toate familiile au făcut infecția. Toate!! La biserică cred că din septembrie au făcut  peste 60% din familii. Este exact senzatia unui val efectiv, un val brusc care mătură comunitatea. Din fericire multe cazuri nu trec de stadiul unei viroze.

În acest timp guvernanții împart România în două. Ei spun că certificatul verde, această invenție distopică, va reduce diseminarea bolii. Dar vectorii de transmisie a bolii putem fi toți. Cineva povestea ieri că a stat toată noapte în club, era mahmur și venise să facă sport. Avea certificat, era safe din perspectiva guvernului, dar în jur erau bătrâni, familii…

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top