Antiviralele împotriva Covid-19 ar trebui să reprezinte drumul înapoi către normalitate, spune un medic britanic

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Pandemia Covid din Marea Britanie se înrăutățește. Se raporteaza peste 40.000 de cazuri pe zi, 1.000 de persoane sunt internate în spital și 150 de decese sunt provocate zilnic de SARS-Cov-2. Este surpinzator faptul că nu se apreciază încă pe deplin nevoia de medicamente antivirale, vitale în abordarea bolilor infecțioase. Strategia care se aplică în gestionarea pandemilor cauzate de gripă include desfășurarea unei game de medicamente antivirale, evitând astfel necesitatea carantinării.

Însă autoritățile din Marea Britanie au ignorat tratamentul cu anticorpi monoclonali (o formă de medicație antivirală) în curs de dezvoltare, în ciuda faptului că primele date care demonstrează succesul terapeutic au fost publicate în urmă cu aproape un an.

Antiviralele scurtează durata bolii și reduc numărul pacienților care au nevoie de tratament spitalicesc. Ele pot fi, de asemenea, utilizate preventiv la persoanele care au avut un contact strâns cu o persoană infectată.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top