Apar primele probleme la vaccinurile anti-Covid-19. Guvernul Marii Britanii admite că serurile afectează sistemul imunitar al celor dublu vaccinați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Situație îngrijorătoare! Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord admite că vaccinurile anti-COVID de tip ARN Mesager au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați.
Guvernul lui Boris Johnson a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid – sau eventual orice alt virus. Chiar ieri, intr-o interventie televizata premierul se plangea ca e dezastru pentru cei dublu vaccinati intrucat varianta Omicron ii ataca ca si cum nu ar avea niciun anticorp. „In spitale, la ATI, 92% din cei de acolo nu au doza booster!” Cu alte cuvinte, Boris Johnson ii considera pe cei cu „doar” doua doze ca fiind nevaccinati.

În Raportul de supraveghere a vaccinării anti Covid-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă, spunând că „această scădere a anticorpilor este practic permanentă.”

Citește mai mult pe site-ul Bugetul.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top