Raed Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și președintele Fundației pentru SMURD.

„Este pentru prima dată când acestui individ care a făcut România țăndări i se face o sesizare către instituții ale Statului Român pentru încălcări ale legii. Timpul „chibiților roz“, gen Rareș Bogdan, trebuie să apună. Locul vorbelor goale ale politicienilor cocote trebuie să fie luat de acțiuni concrete și asumate! Nu este suficient să ieși la televiziune și să ameninți, iar după aceea poate să-ți ceri scuze la telefon pentru “gestul politic” făcut de frica decontării negative a acțiunilor lui Arafat.

ca să dovedesc acest lucru, am înaintat către cele două instituții amintite  mai sus sesizări privind încălcări ale legii de către RAED cel suprem, care a scos România în stradă.

Raed Arafat nu are voie sa ocupe și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și președintele Fundației pentru SMURD. Scurt și la obiect!

Sursa: 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top