Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò: Pandemia este folosită pentru a se realiza Marea Resetare a lui Klaus Schwab

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò li s-a adresat duminică protestatarilor împotriva pașaportului de vaccinare adunați într-o piață din Torino, prin intermediul unui mesaj video preînregistrat, în care a denunțat folosirea pandemiei de către forțe mai înalte pentru a realiza „Marea Resetare”, arată LifeSiteNews.

Mesajul video de 10 minute al arhiepiscopului Viganò a fost transmis pe un ecran imens în Piazza Castello din Torino, unde duminică s-au adunat protestatarii împotriva pașaportului de vaccinare pentru o „No Paura day” („Ziua fără frică”). Fostul nunțiu apostolic în Statele Unite a făcut o conexiune între impunerea „pașaportului de vaccinare” în Italia și instaurarea Marii Resetări, despre care a avertizat în mai multe rânduri.

Viganò a început prin a-și exprima susținerea față de oamenii adunați în piața Castello, precum și în multe alte piețe din Italia, și i-a felicitat pentru fermitatea cu care se opun „narațiunii mincinoase” prezentate de presa mainstream.

Apoi a denunțat instaurarea unei dictaturi sanitare la care au luat parte atât laici, cât și clerici:
„Este tulburător să vezi cum toate forțele politice, inclusiv cele de la care te-ai fi așteptat să se opună instaurării acestei dictaturi sanitare, au devenit complici ai unei elite de conspiratori criminali”, a spus el, „conducători, magistrați, forțe polițienești, medici și oameni de știință, funcționari publici și privați, jurnaliști, dar și episcopi și preoți, și chiar conducătorii Vaticanului”.ț

El și-a reiterat apoi afirmația că pandemia este folosită pentru a se realiza Marea Resetare dorită de elitele globaliste la Forumul Economic Mondial de la Davos.

Viganò a explicat legătura dintre COVID și Marea Resetare în felul următor:

„COVID a contribuit la limitarea libertăților naturale ale cetățenilor și la instituirea unui regim orwellian în care fiecare dintre noi este urmărit și controlat în toate activitățile sale…”.

Dar restul discursului său a căpătat o dimensiune mult mai spirituală atunci când a făcut aluzie la forțele supranaturale care sunt la lucru în lupta actuală:

„Este, totodată, necesar să privim mai în profunzime”, a spus el, „adică să recunoaștem că ceea ce vedem că se întâmplă corespunde unui proiect inuman al unor forțe care urăsc nu numai sănătatea trupului, ci și, mai presus de toate, mântuirea sufletului.”

Arhiepiscopul Viganò le-a reamintit oamenilor adunați în piața Castello că Dumnezeu i-a înzestrat cu un suflet nemuritor:

„Fiecare dintre voi, fiecare dintre noi are un suflet nemuritor, creat de Dumnezeu și răscumpărat de Domnul nostru Iisus Hristos prin jertfa de pe Cruce”, a spus el.

El a pus apoi declinul actual al umanității pe seama neascultării poruncilor lui Dumnezeu și a numeroaselor păcate ale oamenilor, inclusiv a crimei avortului:

„Trebuie să recunoaștem că, dacă am ajuns în acest punct, este în mare măsură din cauza propriei noastre infidelități, pentru că i-am lăsat pe alții să decidă în locul lui Dumnezeu ce este bine și ce nu este bine”, a spus el, „pentru că am permis, în numele toleranței, uciderea copiilor în pântece, uciderea bolnavilor și a bătrânilor, degenerarea moralității creștine și coruperea copiilor și a tinerilor”.

Prelatul italian a folosit un limbaj rar auzit din gura actualei ierarhii de la Vatican pentru a condamna racilele societății moderne.

„Ceea ce vedem astăzi este rodul otrăvit al deceniilor de disoluție, al răzvrătirii împotriva legii Domnului, al păcatelor și viciilor care strigă răzbunare în fața lui Dumnezeu”, a continuat el, adăugând: „Providența divină ne arată ce poate deveni lumea atunci când abandonează domnia lui Iisus Hristos și se supune robiei lui Satan”.

Arhiepiscopul și-a încheiat mesajul citând-ul pe papa Ioan Paul al II-lea:

„Aș dori să-mi însușesc cuvintele lui Ioan Paul al II-lea, care a spus la începutul pontificatului său, în 1978:’Deschideți-I larg ușile lui Hristos! Nu vă fie teamă!”, a citat Viganò înainte de a-și îndemna ascultătorii să ducă o viață de buni creștini.

„Dar, mai presus de toate – vă rog, vă implor: să ne întoarcem să trăim în harul lui Dumnezeu, să participăm la Sfintele Taine, să practicăm virtuțile, să fim buni creștini, credincioși promisiunilor făcute la Botezul nostru și martori autentici ai lui Hristos”.

În final, arhiepiscopul catolic i-a invitat pe cei prezenți să rostească împreună rugăciunea „Tatăl Nostru”.

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top