Arhitectul și consilierul local USR, George Vasiliu, a murit. Avea doar 25 de ani și era vaccinat experimental împotriva Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Arhitectul și consilierul local, George Vasiliu a murit. Avea doar 25 de ani și era coordonator al ONG-ului „Străzi pentru Oameni”. Era vaccinat experimental împotriva Covid-19.

Făcuse trei doze de Moderna, cel mai puternic vaccin cu tehnologia ARN mesager, ce are în componență de trei ori mai mare încărcătura de proteine spike decât Pfizer. Acesta e și motivul pentru care se recomandă ca doza booster, de vaccin Moderna, să fie făcută doar jumătate.

Însă, el fusese injectat cu trei doze complete. Pentru acest motiv l-a criticat pe doctorul Gheorghiță într-o postare în data de 26.10.2021: „EMA anunță acum că se face vaccinul Moderna în jumătate de doză. Mă bucur că am fost un mic experiment pentru statul nostru. Ce să mai zic, mulțumesc Gheorghiță.”

Cauza decesului a fost un cancer fulminant (câteva luni). Cancerul fulminant este unul din efectele secundare ale vaccinurilor experimentale împotriva Covid-19. Citiți mai multe detalii în articolul colegilor de la ActiveNews.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top