Asemănări importante între Teroarea Roșie a lui Vladimir Lenin din 1917 și cultura „trezirii/conștientizării” (woke) din America de azi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Planul politicii de Stânga pentru a crea o nouă ordine mondială

De curând, s-au împlinit 151 de ani de la nașterea lui Vladimir Lenin, o figură revoluționară și importantă pentru întreaga istorie. Cu doar o mână de fanatici, Lenin a preluat controlul asupra celei mai mari țări din lume și a instaurat un regim de teroare care a durat 70 de ani.

Viața plină de crime și terori dusă de Vladimir Lenin ne demonstrează o serie de lecții, dintre care cea mai importantă este apariția ideologiei culturii „woke” (cultura trezirii/ conștientizării) prin care America trece în prezent. Situația Americii nu va deveni în mod firesc mai bună. Lucrurile nu se vor calma. Până nu va exista o resetare fundamentală a clasei conducătoare corupte și vândute a Americii, vânătoarea de vrăjitoare din prezent va fi doar un preludiu al unei terori globaliste ce va urma în viitor.

Bolșevicii au fost mult mai devastatorii ca politica de stânga de azi (probabil pentru că trăiau și în timpuri mai violente), dar până și ei au fost nevoiți să consolideze în câtă teroare au fost implicați.

La începutul ordinii bolșevice, liderii lor erau dispuși să organizeze alegeri libere. La câteva zile după Revoluția din Octombrie (6-8 noiembrie 1917) au organizat pre-alegeri cu ocazia Alegerilor pentru Adunarea Constituantă Rusă, anticipând o victorie sigură. Spre surprinderea lor, au fost învinși de către Partidul Socialist Revoluționar. Astfel, ca orice politică de stânga, pur și simplu au anulat alegerile și au dizolvat Adunarea Constituantă Rusă. Având în vedere că aceste evenimente s-au întâmplat cu 100 de ani în urmă și bolșevicii erau înarmați până în dinți a fost îndeajuns să anunțe că Adunarea Constituantă Rusă a fost dizolvată. Azi, ar fi trebuit probabil să creeze un discurs mai elaborat, ca de exemplu, un zvon cum că Partidul Socialist Revoluționar a organizat un complot cu o putere străină.

Odată ce au preluat conducerea, Bolșevicii nu au lansat imediat stilul stalinist de masacrare. De fapt, bolșevicii și-au început guvernarea într-un mod extrem de familiar pentru americanii moderni: prin legitimizarea anarhiei criminale și cooptând puterea judiciară în demersul acesta.

În zilele de început, bolșevicii și-au supranumit abuzurile politice „un război împotriva privilegiaților”. Într-o manieră înspăimântător de asemănătoare cu protestele din 2020, bolșevicii din 1918 au încurajat o campanie descentralizată prin care masele de oameni să distrugă și să jefuiască clasele sociale inamice.

În ianuarie 1918, la o întâlnire a agitatorilor din partid ce erau în drum spre provinciile Rusiei, Lenin le-a explicat că distrugerea și jefuirea proprietăților burghezilor sunt încurajate ca o formă de dreptate socială, prin răzbunare. A pus problema ca un „furat de la bogați” (bogații fiind considerați hoții populației). Sub acest slogan, pe care bolșevicii și l-au însușit imediat, a început o orgie a jafurilor, violenței și distrugerii. Scriitorul rus, Maxim Gorki a descris acest masacru ca un „pogrom în masă”. Trupe înarmate jefuiau proprietățile și apoi se jefuiau unul pe celălalt, hoți, bandiți și escroci au devenit bogați, iar ordinea socială și justiția au dispărut. (Figes, Revoluția Rusă, 1891-1924. Tragedia unui popor, pg. 525-526)

Acest război economic al claselor s-a desfășurat în paralel cu o revoluție în justiție. În prima fază, adunarea oamenilor a înlocuit sistemul vechi de ordine și lege, iar apoi, bolșevicii i-au stabilit structura. Crima a devenit o problemă a claselor, unde criminalii de zi cu zi umblau liberi, iar dușmanii clasei sociale leniniste erau țintele celor mai brutale represiuni pe motive neîntemeiate:

Din moment ce poliția și vechile tribunale efectiv au dispărut, exista un sentiment general că singura metodă de a rezolva problema crimei era prin justiția din stradă, judecata executată de către găștile din stradă.…Odată cu agravarea crizei socio-economice și credința populară că pătura socială a burghezilor era de vină, justiția din stradă a câștigat un rol definitoriu pentru clasa socială, în mod public. Bolșevicii au conferit o formă instituțională justiției din stradă prin Curtea Populară unde „justiția revoluționară” era aplicată, în mod sumar, în toate cazurile penale. Vechiul sistem judiciar, cu structurile formale legislative a fost desființat ca o rămășiță a „ordinii burgheze”.…Sesiunile din Curțile Populare erau ceva mai mult decât justiția din stradă formalizată.Hoți și uneori, criminali împotriva burghezilor primeau adeseori o pedeapsă ușoară, sau erau achitați dacă își motivau crimele din cauza sărăciei. „Furatul de la bogați” devenise legal și pe parcurs, legea a devenit desființată, nu mai exista nicio lege. Lenin a insistat mereu pe faptul că sistemul legislativ trebuia folosit ca o armă de teroare în masă împotriva burghezilor. Sistemul ce a evoluat prin Curțile Populare i-a oferit această armă a terorii. (Figes, Revoluția Rusă, 1891-1924. Tragedia unui popor, pg. 533-534)

Citind despre sistemul bolșevic, devine mult mai ușor să înțelegi evenimentele din prezent.  În Carolina de Sud, sergentul Jonathan Pentland a fost acuzat de asalt pentru că a îmbrâncit un bărbat de culoare pe trotuar. Faptele incidentului sunt în favoarea lui Pentland. Bărbatul de culoare pe care acesta l-a îmbrâncit avea o istorie de agresiune și hărțuire față de femeile din cartier, iar Pentland a intervenit pentru a opri un astfel de caz de agresiune.

Dar faptele incidentului sunt nimic în comparație cu faptele participanților. Pentland este un bărbat alb așa că reprezintă o figură de autoritate în fața clasei de jos. Asta îl clasifică, în 2021, ca cetățean de mâna a doua. Orice acțiune a sa este considerată rasistă și astfel trebuie pedepsită cu o răutate acerbă. Trebuie condamnat nu numai de fapte penale, trebuie, de asemenea, să fie investigat de către Armată și Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii, să fie condamnat de către superiorii săi și mai mult, poliția a permis ca un grup de oameni să îi vandalizeze casa ca semn de justiție socială. Între timp, în San Francisco, un asalt cu mult mai grav împotriva unui bărbat vârstnic asiatic s-a încheiat fără condamnare rasială deoarece atacatorul făcea parte din clasa privilegiată a Stângii (atacatorul era un bărbat de culoare).

E o strategie pe care ofițerul CEKA, Martin Ltsis ar înțelege-o foarte bine:

Nu căutați dovezi care să arate că acuzatul a acționat sau vorbit împotriva Sovieticilor. În primul rând trebuie să-l întrebați din ce clasă provine, care sunt originile sale sociale, ce educație a avut și ce profesie are. Acestea sunt întrebările care hotărăsc destinul acuzatului. Aceasta este semnificația Terorii Roșie. [Alpha History]

Este foarte important de menționat faptul că încă de la începuturile opresive, bolșevicii au crescut din ce în ce mai fanatici și violenți. Valul de justiție stradală descentralizat și distrugerile au făcut loc unei campanii sângeroase centralizată de exterminare a dușmanilor regimului.

„Trebuie să punem capăt o dată pentru totdeauna discursului papal-religios despre sfințenia vieții umane”, spunea Troțki, unul dintre căpeteniile așa-numitei Terori Roșii.

Acceleratorul principal al Terorii a fost încercarea de asasinare a lui Lenin de Fania Kaplan în august 1918. Bolșevicii, mereu înclinați spre paranoia, au reacționat asupra atacului cu furia unui nebun. Au anunțat, imediat, reinstaurarea pedepsei cu moartea, ce fusese abolită după detronarea Țarului. Sute de adversari politici au fost exterminați aproape imediat și s-a dat ordin în întreaga țară ca Ceka (poliția secretă, Comisia Extraordinară pentru Întreaga Rusie) să strângă laolaltă ostaticii și să îi execute la cel mai mic semn de opunere.

Odată cu răspândirea Terorii, metodele de tortură au devenit mai creative:

Fiecare ofițer Ceka desemnat local avea propria-i specialitate. În orașul Harkiv, alegeau „trucul cu mănușa” – ardeau palmele victimelor până pielea arsă putea fi îndepărtată de pe mână, lăsând victimele cu mâinile fără piele și însângerate, iar călăii lor cu „mănuși umane”. Ofițerii Ceka din Volgograd tăiau oasele victimelor în jumătate. În Voronej, răsuceau victimele dezbrăcate în butoaie ghintuite de cuie. În Armavir, zdrobeau craniul victimelor legând un șnur de piele cu pironi de fier de capul victimei. În Kiev, așezau o cușcă plină de șobolani pe burta victimei și încălzeau cușca, astfel șobolanii în disperare să scape de căldură consumau din burta victimei ca să își facă drum afară. În Odesa, legau victimele de o placă și împingeau placa încet în flăcări sau apă fiartă. O tortură preferată pe timpul iernii era să arunce apă pe victimele dezbrăcate până deveneau statui de gheață. Cei mai mulți ofițeri Ceka preferau însă metode psihologice de tortură. Unele victime erau lăsate să creadă că vor fi executate însă erau împușcate cu gloanțe oarbe. Alți ofițeri Ceka îngropau oamenii de vii sau îi închideau în sicrie cu un cadavru. (Figes, Revoluția Rusă, 1891-1924. Tragedia unui popor, pg. 646)

Presa a jucat un rol foarte important în radicalizarea maselor și justificarea crimelor săvârșite de Teroarea Roșie. „Doar râuri de sânge vor putea plăti pentru sângele lui Lenin”, susținuse un ziar. Ziarul sovietic Pravda anunțase faptul că: „timpul a venit să distrugem burghezia sau să fim distruși de ei.” Titlurile ziarelor din vremea aceea sună macabru, dar presa din prezent publică titluri ca și: „Cum femeile albe se folosesc pe ele însele ca instrumente de teroare”

„Roșii” au fost inițial radicalizați deoarece se considerau sub amenințare. Însă odată cu eliberarea depravării lor, radicalizarea lor nu a devenit mai moderată pentru simplu motiv că ei câștigau. La sfârșitul Războiului Civil Rus, mii de soldați și ofițeri din Armata Albă s-au predat deoarece li s-a promis grațierea. Odată ce au fost strânși laolaltă au fost împușcați. Următoarele trei decenii ale regimului sovietic au adus valuri peste valuri de distrugeri, foamete, desculacizare (execuție) și teroare.

Teroarea Roșie a lui Lenin aduce lecții importante pentru America în 2021.

De fiecare dată când teroarea în America pare să culmineze, devine, de fapt, mai gravă.

În 2017, cetățeni americani și-au pierdut locurile de muncă pentru că au participat la Marșul din Charlottesville. Nu a contat dacă au săvârșit vreo faptă penală sau dacă au fost implicați în acte violente. Pur și simplu pentru că au fost prezenți acolo a fost destul.

Mulți dintre americani dau din umeri.

„A fost oricum un marș rasist”, gândeau majoritatea conservatorilor. „Trebuia să stea acasă”.

Dar desigur, lucrurile nu s-au oprit aici. Pe parcursul administrației Trump, a devenit acceptabil să țintești oameni pentru ofense din ce în ce mai neînsemnate: postări anonime online, scurgere de informații și emailuri, articole și tweeturi vechi de un decenii, participări la conferințe cu anumite subiecte sensibile sau cu oamenii nepotriviți.

Luna aprilie 2021 a adus America într-o nouă decădere. În Minnesota, Derek Chauvin este condamnat la închisoare pentru că a folosit metoda de rutină în prinderea unui om de două ori cât el ce refuza să fie arestat. În Virgina, cariera de 20 de ani a unui ofițer de poliție s-a încheiat deoarece a trimis o donație anonimă de 25 de dolari într-un fond de apărare a lui Kyle Rittenhouse (un tânăr de 17 ani care a tras în atacatorii săi în timp ce era urmărit și asaltat de ei, atacatorii erau participanți la protestele Black Lives Matter din august 2020).

Lt. William Kelly a fost degradat din funcție în 16 aprilie după ce au fost prezentate niște rapoarte unde apare și el ca donator și susținător al acțiunilor lui Kyle Rittenhouse.

Șeful de poliție din Norfolk, Larry Boone a afirmat că lt. Kelly a încălcat politicile departamentului și ale orașului prin donația făcută către fondul de apărare a lui Kyle Rittenhouse.

„Am verificat rezultatele investigației interne care îl implica pe locotenentul William Kelly. Eu și șeful poliție, Larry Boone am concluzionat că acțiunile locotenentului Kelly contravin politicilor orașului și departamentului. Comentariile lui deplasate erodează încrederea dintre poliția Norfolk și cei pe care îi servește. Administrația orașului Norfolk are un standard de comportament pentru toți angajații și îi vom trage la răspundere pe cei care nu respectă acest comportament,” a declarat Chip Filer, primarul orașului Norfolk. [NBC12]

Înainte ca Joe Biden să fie numit președinte, una dintre minciunile pe care le-a spus statelor din inima Americii pentru a le câștiga votul a fost faptul că va permite Americii „să se calmeze”.

Un articol în revista Slate era tipică acestei propagande: „Joe Biden va face diferența. Lucrurile vor deveni mai bune. Și mai curând decât ați spera. Cu siguranță că în modul acesta generozitatea contează, că violența cauzează durere, că democrația Americii va câștiga, indiferent de obstacolele pe care trebuie să le depășească. Suntem siguri de asta exact așa cum suntem siguri de faptul că un obiect în mișcare rămâne un obiect în mișcare până când ceva i se interpune. Biden va fi acea forță care liniștește totul…Violența și neliniștea, ura și diviziunea care au însângerat această țară de când Donald Trump a preluat președinția în ianuarie 2017 sunt consecințe inevitabile ale acestui om și credințelor sale bolnăvicioase pe care le răspândește în urale pe stadioane și în majuscule în toată presa. S-a răspândit de la persoană la persoană, din vorbă-n vorbă, amenințând din aer, invizibil și mortal.” [Slate]

După condamnarea lui Derek Chauvin, Greg Gutfeld, jurnalist la Fox News invocă sarcastic poziția lașă a celor ce s-au bucurat de faptul că Chauvin va merge la închisoare deși era nevinovat pentru că acest fapt, în mod magic va calma Stânga și va cruța America de alte proteste.

Greg Gutfeld: „Sunt fericit că [Chauvin] a fost găsit vinovat de toate condamnările penale, deși s-ar putea să nu fie vinovat chiar de toate. Sunt fericit că este vinovat de toate condamnările penale pentru că îmi doresc un verdict care să păzească țara aceasta din a lua foc.”( Aaron Rupar, @atrupar April 20, 2021 ) pic.twitter.com/DulsFEMwcO

O astfel gândire nu este doar respingătoare din punct de vedere moral, este și stupidă. La câteva ore după ce verdictul a fost anunțat în cazul lui Derek Chauvin, Stânga a început să creeze un alt scandal. De data aceasta, ținta a fost un ofițer de poliție din Ohio care a împușcat mortal pe adolescenta de culoare, Ma’Khia Bryant care a asaltat cu cuțitul două femei de culoare cu intenția clară de a le înjunghia.

Administrația Biden s-a grăbit în a crea din incident un scandal rasist prin declarația secretarului de presă, Jen Psaki, care a sugerat că ofițerul de poliție a fost motivat de rasism și a executat un „copil”.

Star-ul baschetbalist Lebrom James a publicat un tweet cu o poză a ofițerului de poliție deasupra căreia a scris: „Tu ești următorul. Răspundere.” La ceva vreme, baschetbalistul Lebrom James a șters tweetul. Andy Ngô (@MrAndyNgo) April 21, 2021 a repostat tweet-ul baschetablistului declarând că incită la violență.

Aici e postarea baschetbalist-ului: https://t.co/6Dn4LnS22M;

Aici e postarea lui Andy Ngô: pic.twitter.com/epH7EQFjuf.

Partidul de Stânga din America nu va fi împăcat chiar dacă va ieși victorios. Stânga se află într-o cruciadă, și atâta timp cât nu vor fi opriți, vor deveni din ce în ce mai extremiști, mai răzbunători și mai periculoși.

Cultura „trezirii” sau cultura „anulării” este doar un preludiu al violurilor, torturilor și crimelor împotriva cetățenilor americani săvârșite de către o clasă de jos încurajată de clasa parazită globalistă ce conduce lumea.

De ce există atâtea asemănări între bolșevicii din trecut și stânga radicală de azi? Dacă există un adevăr în cei 230 de ani de la Revoluția Franceză, acesta este faptul că mișcările radicale de stânga nu își pot ține promisiunile. Există un motiv pentru care membrii stângii trebuie să se retragă online sub imnul rușinos: „adevăratul comunism nu a fost încercat niciodată.”

Please just don’t be that person. #KnowTheTruth #CommunismKills https://t.co/QoFsPayBO9 pic.twitter.com/cy1F3HWHAQ

Victims of Communism (@VoCommunism) January 9, 2018

Când mișcările de Stânga încep să eșueze, promotorii lor devin paranoici. Incapabili să accepte defectele ideologiei lor, vânează distrugători, sabotori, spioni și trădători, orice țap ispășitor ce poate fi folosit pentru ca ei să nu fie nevoiți să recunoască faptul că politicile lor sunt cauza eșecului.

Acest lucru este adevărat atât pentru Stânga din prezent cât și pentru strămoșii ei. În ciuda faptului că au extirpat orice urmă a vieții americane și au cheltuit miliarde de dolari, liberalismul a eșuat total în a desființa inegalitatea în America. În loc să aducă prosperitate universală, liberalismul a creat cartiere de oameni ai străzi asemănătoare cu Iadul pe pământ, școli publice dezastruoase, cartiere desființate și familii fragmentate. Să încerci să găsești cauza în liberalism este de neîngăduit. Iar și iar, guvernele orașelor mari, colegii private, ziare elitiste și activiști de Stânga au început o vânătoare de vrăjitoare pentru a extirpa „sexismul” și „rasismul sistematic”. Declarații făcute cu 10 ani în urmă sau vorbe aruncate-n vânt sunt suficiente pentru a termina o carieră și uneori, nici măcar de atât nu are nevoie Stânga pentru a condamna oamenii.  

În loc să accepte realitatea că afro-americanii sunt grupul cel mai predispus să comită crime, liberalii au declarat război poliției. Preferă să trimită ofițeri de poliție care își fac datoria la închisoare și să subjuge milioane de americani la o teroare a crimei decât să recunoască ceea ce e direct în fața lor.

Al doilea motiv pentru care Stânga escaladează constant actele sale de teroare este mai simplu: să mențină Puterea. Colegul lui Karl Marx, Friedrich Engels scria: „Teroarea este cruzimea perpetuată de către oamenii terorizați.” Stânga este oricum predispusă la cruzime, dar în fața unei posibile înfrângeri devin și mai înnebuniți. Pentru bolșevici, a fost încercarea de asasinare a lui Lenin și Războiul Civil Rus. Pentru Imperiul Globalist American, a fost alegerea lui Donald Trump. În loc să accepte o situație ce ar fi putut aduce declinul lor, imperiul a contraatacat.

Cum va arăta viitorul Americii? Cu toată speranța, nu va fi atât de îngrozitor cum a fost pentru alte țări sub dominația eșuată a liberalilor din trecut. Însă acest regim este deja unul care condamnă un ofițer de poliție pentru că a salvat o viață. Acesta este un regim care încearcă să arunce în închisoare pe viață un adolescent care s-a apărat, pe el și comunitatea unde trăia, în fața protestatarilor violenți. Acesta este un regim care ațâță un război în Ucraina doar ca să își accepte înfrângerea la alegerile prezidențiale. Acesta este un regim care răpește copii de la părinți ca să îi trateze cu pastile de hormoni și să le mutileze organele genitalele.

Acest regim nu va arăta niciodată milă din proprie inițiativă. Este un regim care va deveni din ce în ce mai tiranic, din ce în ce mai extremist până se oprește sau până se prăbușește. Cea mai teribilă teroare încă nu a venit.  

Traducere după Revolver News

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top