Producătorul de vaccinuri AstraZeneca, după declanșarea pandemie, profit dublu în primul trimestru din 2021, față de aceeași perioadă din 2020

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca și Universitatea din Oxford a adus vânzări de 275 de milioane de dolari din aproximativ 68 de milioane de doze livrate în primele trei luni ale acestui an, a raportat vineri AstraZeneca.

Majoritatea veniturilor au provenit din vânzările din Europa și oferă cea mai clară viziune până în prezent despre câți bani aduce unul dintre cele mai importante vaccinuri Covid.

Totuși, vaccinul a reprezentat puțin sub 4% din veniturile AstraZeneca pentru acest trimestru, nu a fost nici pe departe cel mai mare generator de venituri al companiei. Prin comparație, cel mai bine vândut produs, medicamentul împotriva cancerului Tagrisso, a adus vânzări de peste 1,1 miliarde de dolari în primul trimestru, potrivit NewYorkTimes, relatează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top