Atac cibernetic asupra băncilor. George Soros simulează JAFUL MILENIULUI – dispariția banilor din conturi!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Am avut simularea unei crize sanitare și la scurt timp omenirea a fost lovită de pandemia Covid-19. A urmat, apoi, simularea unei lovituri apocaliptice asupra sistemului energetic și vedem UE (dar nu numai) aruncată într-o recesiune fără precedent, cu efecte pe termen mediu și lung, care pot varia de la creșteri de prețuri până la tensiuni sociale. Acum este vorba despre simularea jafului mileniului – un atac cibernetic de proporții biblice asupra întregului sector financiar, care va duce la dispariția banilor din conturi! Scenariul a fost scris de păpușarii Forumului Economic Mondial, cu George Soros foarte interesat să vadă cam ce s-ar întâmpla în cazul în care „hackerii” reușesc să golească depozitele celor mai mari bănci din lume.

WEF (World Economic Forum) a sponsorizat, pe final de 2021, o simulare strategică a unui atac cibernetic global asupra instituțiilor de forță. Exercițiul s-a intitulat „Concept 2021”, iar simularea s-a vrut a fi „o inițiativă internațională de consolidare a capacităților care vizează creșterea rezilienței cibernetice globale”.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top