Ați auzit de BlackRock și Vanguard? Legătura dintre vaccinuri, certificatul de vaccinare și cele mai mari companii financiare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După ce Curtea Supremă a Statelor Unite a blocat luna trecută mandatul administrației Biden privind vaccinul COVID-19 pentru marii angajatori privați, unele companii, printre care Boeing, General Electric și Starbucks, au renunțat la planurile de implementare a acestui mandat, relatează The Defender.

Altele, pe baza îndrumărilor emise în 2020 de Comisia pentru egalitate de șanse la angajare, au lăsat mandatele în vigoare.

BlackRock și Vanguard, doi dintre cei „trei mari” administratori de active din lume, se numără printre primii trei acționari ai producătorilor de vaccinuri COVID, Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson – ceea ce înseamnă că cei doi giganți ai investițiilor vor beneficia de profiturile în creștere ale acestor companii și de creșterea rezultată a prețurilor acțiunilor acestor companii.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top