Atrazina: un erbicid folosit în agricultură care ajunge în pânza freatică și afectează organele de reproducere sexuală ale oamenilor și animalelor (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Atrazina este un erbicid selectiv sistemic înainte și după răsad. Absorbția rădăcinilor este metoda principală a funcției, în timp ce tulpina și absorbția frunzelor este foarte mică.

Jurnalistul american independent, Alex Jones, a încercat să atragă atenția cu privire la pericolul pe care erbicidul atrazina îl reprezintă pentru sănătatea populației încă de acum câțiva ani de zile. Acum că meme-ul Gay Frog (Broasca homosexuală) a intrat pe tărâmul statutului legendar, Alex Jones se uită înapoi la motivul pentru care faimoasa sa dezvăluire a devenit atât de populară și ce înseamnă aceasta pentru viitorul speciei noastre.

„Acum un deceniu, când vorbeam despre chimicalele din apă, care transformau broaștele în broaște gay, presa a luat doar un scurt clip dintr-un reportaj de peste 30 de minute în care am prezentat studii universitare și documente din Africa de Sud, SUA, Europa, studii care arată că atrazina din apă face broaștele hermafrodite: atât mascul, cât și femela”, a spus Alex Jones.

Citiți mai mult pe site-ul Banned.Video.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top