Au apărut 400 de pagini despre falsificarea datelor în timpul studiilor clinice pentru vaccinul Pfizer!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Brook Jackson a dat în judecată Pfizer și două companii cu care producătorul de medicamente a încheiat contracte de colaborare pentru studiile clinice privind vaccinul COVID: Ventavia Research Group și ICON PLC. Era în ianuarie 2021, iar procesul a avut mai multe etape.

Jackson, despre care Ziuanews a mai relatat in mai multe randuri, a lucrat la Ventavia ca director regional o perioadă scurtă de timp, în 2020, înainte de a fi concediată după ce a făcut o plângere la Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) în legătură cu diverse nereguli pe care le-a observat în timpul studiilor pentru vaccin.

De asemenea, Jackson a produs o „bombă” când a pus la dispoziția revistei British Medical Journal copii ale unor documente interne ale companiei, fotografii și înregistrări care ilustrează practicile necorespunzătoare constatate de ea la Ventavia. Jackson a înaintat plângerea la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Est al Texasului, Divizia Beaumont, în temeiul Legii privind afirmațiile false.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top