Au cerut arestarea și eliminarea noastră pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism: Alexandra Păcuraru (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


„Intrasem și eu în atmosfera asta de vacanță, da noi nu… nu suntem cu vacanța, suntem cu pandemia. Astăzi, tocmai m-am vaccinat. E totul în regulă. Nu vă doare, nu simțiți absolut nimica. Sper ca toată lumea să se vaccineze cât mai repede și să reușim să depășim acest moment dificil!” – Vedetă TV care și-a adus aminte că are reacții adverse după vaccin la un an și jumătate (18 luni) de la primele efecte

4.793.140 lei, respectiv aproximativ 1.000.000 (un milion) de euro este suma pe care au solicitat-o de la Guvernele Orban și Cîțu pentru propagandă Covid patru dintre firmele care se învârt în jurul televiziunii Realitatea Plus, înființată de Sorin Ovidiu Vîntu și preluată de la Cozmin Gușă de Maricel Păcuraru, fost spălător de bani în Dosarul devalizării Poștei Române.

Din motive ce țin probabil de studiile înalte aprofundate în prealabil cu distinsul penal Sorin Ovidiu Vîntu, banii la kilogram contra propagandei vaccinării cu seruri experimentale insuficient testate și cu efecte adverse necunoscute în totalitate sau grave, între care și moartea, au fost încasați prin patru firme satelit ale televiziunii REALITATEA PLUS, care aparține S.C.GEOPOL INTERNATIONAL S.R.L. (licența audiovizuală nr. S-TV 303.1/17.01.2013 eliberată la 31.10.2019 și decizia de autorizare nr. 1927.1-1/09.06.2015 eliberată la 31.10.2019).

ActiveNews a publicat în exclusivitate națională LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA. La pagina 3 a Listei noastre veți găsi firma DBV MEDIA HOUSE cu 1,468,892 lei și 42 de bani, la pagina 7 firma PRESTIGE MEDIA PHG SRL – care se ocupă de site-urile Realitatea – cu 3,112,847 lei și 52 de bani (din care, se pare, le-a mai rămas un rest) și la pagina 8 veți găsi firmele REALITATEA MEDIA SA cu 87,038 lei și 27 de bani și REALITATEA MEDIA SRL cu 123,363 lei și 33 de bani (cu un rest rămas). Nu ne întrebați dacă au mai încasat și prin alte firme că nu suntem nici de la SIE, nici de la SRI, ca să vă putem răspunde. Cert e că un singur post a încasat a 40 parte din cele 40 de milioane de euro aruncate pe sub masă pentru mituirea presei române. Alți bani s-au dat la pungă, influențărilor și așa zișilor bloggări și experți. La miliardele de euro aruncate pe vaccinuri – rămase, Slavă Domnului!, nefolosite – milioanele scuipate ca cojile de semințe „presei centrale” erau cât negrul de sub unghia industriei farmaceutice. Televiziunile au contat cel mai mult în campania de tâmpire/hipnotizare a populației. „Ați mințit poporul cu televizorul!” s-a repetat, la indigo, după 30 de ani, că românul e iertător din fire și nu vrea să țină minte toate porcăriile, așa că a uitat.


Citiți mai mult pe site-ul ActiveNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top