Au fost fabricate vaccinurile Astra Zeneca și Johnson & Johnson cu intenție atât de nocive, ca să fie redirecționați toți oamenii spre vaccinurile cu ARN mesager?

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Cu toate că v̫a̫c̫c̫i̫n̫urile de la ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ și נoнɴsoɴ&נoнɴsoɴ sunt fabricate prin metoda consacrată, deci cu o experiență de zeci de ani, acestea se dovedesc că au mai multe reacții adverse, chiar мoʀтᴀʟᴇ, decât cele fabricate în premieră pe bază de ARN mesager, de companiile ᴘғιzᴇʀ și Мoᴅᴇʀɴᴀ.

S-a tot discutat de o geopolitică a v̫a̫c̫c̫i̫n̫ării, de interese împotriva Мᴀʀιι ʙʀιтᴀɴιι care a părăsit UE etc. Dar se pune și întrebarea, dacă nu cumva totul este prevăzut, tocmai pentru împinge lumea să apeleze la noile v̫a̫c̫c̫i̫n̫uri, create după o tehnologie coɴтʀovᴇʀsᴀтă, care se spune că modifică ADN-ul uman.

După nenumăratele cazuri de tromboză venoasă cauzată de v̫a̫c̫c̫i̫n̫ul ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ, cât și de cheagurile de sânge cauzate de v̫a̫c̫c̫i̫n̫ul נoнɴsoɴ & נoнɴsoɴ, foarte multe țări și chiar la nivelul conducerii UE s-a decis suspendarea contractelor cu cele două companii și chiar anularea v̫a̫c̫c̫i̫n̫ării cu aceste seruri.

O altă ciudățenie este că foarte multe persoane publice, de la lideri politici la vedete din showbiz, se v̫a̫c̫c̫i̫n̫ează cu ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ. Ori e apă chioară, ori aleg ceva mai sigur decât serurile ce le-ar modifica ADN-ul?

Europa nu mai prelungește acordurile cu ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ și נoнɴsoɴ&נoнɴsoɴ. Toate eforturile merg către v̫a̫c̫c̫i̫n̫urile ARNm

Comisia Europeană a decis să nu reînnoiască înțelegerile de aprovizionare cu v̫a̫c̫c̫i̫n̫uri anti-C̫o̫v̫i̫d̫ cu ᴀsтʀᴀzᴇɴᴇcᴀ și נoнɴsoɴ&נoнɴsoɴ. Contractele în vigoare sunt valabile până la finalul anului în curs. „Comisia Europeană, în colaborare cu liderii statelor europene, a hotărât să nu reînnoiască acordurile cu laboratoarele care produc v̫a̫c̫c̫i̫n̫uri anti-C̫o̫v̫i̫d̫ de tip vector viral, care expiră la finalul anului”, transmite cotidianul ιтᴀʟιᴀn La Stampa, care citează o sursă din cadrul Ministerului Sănătății din Ιтᴀʟιᴀ.

Comisia Europeană așteaptă clarificări din partea companiei ᴀмᴇʀιcᴀɴᴇ נoнɴsoɴ & נoнɴsoɴ, care a decis, „în mod neașteptat”, să amâne livrarea dozelor în Europa, potrivit declarațiilor unui oficial european.

Bruxelles preferă să își concentreze eforturile asupra v̫a̫c̫c̫i̫n̫urilor cu tehnologie ARN mesager, cum sunt cele produse de ᴘғιzᴇʀ sau Мoᴅᴇʀɴᴀ.

Sursa: newsfloe.com

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top