AUR cere demisia ministrului Lucian Bode (PNL). Poliștii și jandarmii au hăituit bătrâni și au vânat demonstranți

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


George Simion a declarat că i-a solicitat deja premierului Cîțu să îl demită pe ministrul de Interne Lucian Bode pentru că s-a folosit de poliţişti şi jandarmi nu pentru muncă preventivă, ci pentru „a hăitui bătrânii care nu poartă mască sau a bătrânelor care vând leuștean și a vâna demonstranţii”. Liderul AUR a precizat că parlamentarii formaţiunii pe care o conduce au început demersurile în acest sens.

Am depus o interpelare prin colegul Ionuţ Neagu, senator, la premierul României, pentru a-l demite pe ministrul de Interne Bode, care, din păcate, a folosit poliţiştii şi jandarmii, în ultimele luni de când a preluat mandatul, nu pentru activitate preventivă, nu pentru muncă specifică de poliţie, ci pentru a vâna demonstranţi”, a declarat George Simion.

Totodată, liderl AUR îl consideră pe actualul ministru de Interne responsabil de „deprofesionalizarea” Poliţiei, tragedia de la Pitești fiind un efect al acesteia.

Cerem demisia lui Lucian Bode pentru că vineri, la Piteşti, un bărbat de 63 de ani a fost ucis de către lucrători, de către poliţişti şi considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a Poliţiei”, a mai spus George Simion, informează 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top