S-a trecut la următorul nivel! CSA Steaua, notificată să nu mai folosească palmaresul echipei de fotbal

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Asociația Salvați Steaua și Asociația Steaua 1947 au trimis o solicitare către comandantul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” prin care cer ca secția de fotbal a CSA să nu mai folosească palmaresul echipei Steaua București până ce instanța nu va da un verdict definitiv.

Asociația Salvați Steaua este cea condusă de Gheorghe Mustață și avocatul Virgil Boglea, în timp ce Asociația Steaua 1947 are sediul în Anglia și e condusă de către președintele Mihai Dincă și vicepreședintele Cătălin Biriș.

„Pe cale de consecință, în virtutea accepțiunii conferite noțiunii de palmares, manifestăm respectuoasa solicitare de a nu vă mai folosi palmaresul fostei secții de fotbal de performanță din cadrul C.S.A. „Steaua”, transferat către A.F.C. Steaua București și, ulterior, către S.C. F.C. Steaua București S.A., cel puțin până la pronunțarea unei hotărâri definitive în cauza ce formează obiectul dosarului nr. 48951/3/2017”, se arată în unul dintre fragmentele solicitării celor două asociații de suporteri.

Ce se întâmplă cu procesul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares

Avocatul Virgil Boglea a explicat la ProSport LIVE care e situația în procesul pentru palmares: „CSA a cerut să se constate că din 1948 până în 2003 a câștigat trofeele și cupele acelea. Instanța a spus că palmaresul este un bun mobil și că performanțele respective au fost obținute de fotbaliști care au jucat pentru CSA Steaua. Tribunalul nu a făcut distincție.

Nu am intervenit în procesul de 37 milioane de euro. Procesul ăsta e suspendat până la soluționarea procesului cu palmaresul”, a spus Virgil Boglea pentru ProSport LIVE.

„Dacă palmaresul va fi atribuit FCSB-ului, trofeele vor merge acolo”

”Echipa a pierdut doi ani, depinde cine se va implica pe viitor. Sunt două procese pe rol, foarte importante. Unul pentru palmares, care va conta foarte mult. Dacă acesta va rămâne la echipa Armatei, va conta mult. Și mai este cel cu prejudiciul. Dacă vor pierde palmaresul, echipa se va menține, nu se va desființa, va rămâne echipa CSA-ului. Cum spuneam, dacă palmaresul va fi atribuit FCSB-ului, atunci va trebui să le dea trofeele și cupele celor de acolo” – Gabi Balint, la Digi Sport

Sursa: Prosport

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top