Australia, statul Victoria: 95% dintre cei spitalizați sunt vaccinați cu cel puțin o doză de ser Covid, în timp ce media minte (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Statul australian Victoria a înregistrat marți 867 de cazuri noi de Covid-19 și alte 4 decese, cu puțin timp înainte de a atinge uriașul procent de vaccinare anti-Covid cu cel puțin o doză de 80%, urmat de o diminuare a restricțiilor, informează Australian Broadcasting Corporation. Postul public de radio încurcă însă procentele celor ajunși în spital cu Covid, denaturând chiar spusele ministrului Sănătății: 87% complet vaccinați se transformă în 87% nevaccinați. Realitatea este că cei 87% complet vaccinați se adaugă la 17% parțial vaccinați pentru a da un total de 95% vaccinați internați în spital cu Covid. Un tablou al „eficienței vaccinului” cu adevărat terifiant!

De dragul de a perpetua narativa catastrofală care să-i culpabilizeze pe nevaccinați, radiodifuziunea australiană comite un fake news grosolan, confundându-i pe cei 78% dintre internați pe care ministrul sănătății îi numește „vaccinated” cu unii care ar fi nevaccinați cu nici o doză – „without a single dose”. Astfel, ABC trage concluzia falsă că bolnavii spitalizați „continuă să fie în număr compleșitor de mare nevaccinați”, când ei sunt 78% vaccinați, conform ministrului Sănătății.  

Martin Foley a recunoscut că 95% dintre cei spitalizați erau vaccinați cu prima (17%) sau ambele doze (78%) de ser experimental Covid. Declarația Ministrului Sănătății a fost preluată distorsionat de radiodifuziunea australiană, care a titrat că cei 78% erau nevaccinați („78 per cent without a single dose”), manipulând cifrele pentru a induce în mod fals ideea că nevaccinații sunt principalii clienți ai spitalelor, când tocmai vaccinații „complet” au ajuns să fie majoritari în rândul internaților. Ascultați de la minutul 3 spusele ministrului!

VIDEO:

Statul și-a atins între timp obiectivul său de vaccinare cu cel puțin o doză în proporție de peste 80%, la persoane cu vârsta minimă de 16 ani. În Victoria, 80,1% din populația de peste 16 ani a statului s-a injectat cu cel puțin o doză de „vaccin” Covid, iar 49,8% din populație, cu ambele doze.
Vă prezentăm mai jos un grafic cu procentele de vaccinare din fiecare stat al Australiei:

 Sursa graficului: Ministerul Sănătății din Australia

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top