Australian Open | Mii de oameni au huiduit atunci când șefa federației australiene a lăudat apariția vaccinului anti-Covid-19 (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Duminică s-a consemnat sfârșitul primului turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open. La finalul ultimului act din competiția masculină, câștigat de sârbul Novak Djokovici, președinta Federației Australiene de Tenis, Jayne Hrdlicka, a ținut să vorbească celor prezenți despre greutățile organizării unui astfel de turneu.

La un moment dat, Hrdlicka aduce vorba despre faptul că odată cu demararea campaniei de vaccinare în mai multe țări ale lumii, „există optimism și speranță pentru viitor”.

„A fost o perioadă cu provocări extraordinare, a pierderilor profunde și de mari sacrificii pentru toată lumea. Odată cu pornirea campaniei de vaccinări, în multe țări ale lumii, acum e un moment de optimism și speranță pentru viitor”, a spus ea, înainte de a fi întreruptă de un cor de huiduieli, care a ținut câteva secunde.

Șefa tenisului australian a mai fost huiduită copios și când a mulțumit Guvernului Statului Victoria, acolo unde se găsește orașul Melbourne, cel care găzduiește Open-ul australiei, informează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top