Autoritățile chineze ucid animalele de companie deținute de pacienții Covid-19 carantinați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ca parte a măsurilor dure și controversate de blocare a epidemiei Covid-19, autoritățile din China intră în casele pacienților aflați în carantină și ucid toate animalele pe care le găsesc. Unii chinezi raportează că, la revenirea la domiciului, au descoperit că animalele de companie le-au fost omorâte.

Lisa Li, care locuiește în Beijing, este mai atentă ca niciodată să nu se îmbolnăvească. Respectă distanțarea socială și alte măsuri care ar putea s-o protejeze și spune că, dacă ar izbucni un alt focar regional în Beijing, s-ar auto-carantina imediat și ar întrerupe contactul cu lumea exterioară.

„Dacă se întâmplă să mă îmbolnăvesc de Covid-19, ce se va întâmpla cu pisica mea? Ar putea muri de foame sau ar putea fi ucisă în timp ce sunt în carantină”, spune ea pentru South China Morning Post.

Ea se referă la o serie de incidente petrecute în China, în care animalele de companie ale pacienților Covid au fost ucise de autoritățile locale, ca parte a măsurilor stricte de prevenire a răspândirii virusului.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top