Autoritățile din SUA au retras autorizarea testelor RT-PCR din cauza rezultatelor fals pozitive

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


CDC a retras cererea de autorizare

Începând cu 1 ianuarie 2022, autoritățile sanitare din SUA au retras autorizația pentru testele RT-PCR pentru diagnosticarea COVID. Decizia a fost însă luată cu mult timp în urmă. Pe 21 iulie 2021, Centru pentru Controlul și Prevenirea Bolilor  (CDC) din SUA anunța laboratoarele de testare să ia măsurile necesare ca până la finalul anului să înlocuiască testele RT-PCR cu alte metode de analiză, astfel încât să poată distinge virusul SARS-CoV-2 de virusul gripal obișnuit.

După 31 decembrie 2021, CDC va retrage cererea adresată Autorității pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru autorizarea de urgență pentru panelul CDC de diagnostic al noului coronavirus (2019-nCoV) pe baza testului RT-PCR, test introdus pentru prima dată în februarie 2020 cu scopul detectării SARS-CoV-2. (…) CDC încurajează laboratoarele să ia în considerare adoptarea unei metode multiple de testare care să poată favoriza detectarea și diferențierea virusului SARS-CoV-2 de cel gripal” – Comunicat CDC, din 21 iulie 2021.

Citește mai mult pe site-ul Știri Alternative.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top