Av. Gheorghe Piperea atrage atenția: Să ținem cu dinții de moneda noastră națională. Dacă intră în vigoare CBDC-ul, s-a terminat cu proprietatea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Avocatul Gheorghe Piperea consideră că alianța PSD-PNL-UDMR s-a înfăptuit pentru ca aceste formațiuni să poată schimba Constituția României.

Profesorul universitar consideră că era nevoie de UDMR pentru a se îndeplini pragul de 70%, necesar unei asemenea schimbări

„Nu înțelegeam de ce PSD s-a aliat cu PNL și nelipsitul UDMR, având în vedere injuriile încasate de PSD în ultimii ani. Dar am înțeles că împreună au 70% și pentru a modifica Constituția, îți trebuie o majoritate calificată de 70%, așa cum a venit ordinul de la Comisia Europeană, OMS, etc”, a spus Piperea la conferința „Suveranitatea azi”, organizată de Institutul de Studii Conservatoare „Mihai Eminescu”, condus de senatorul Claudiu Târziu.

Citiți mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top