Avem dovada. Ministerul Sănătății și spitalele ascund medicamentele anti-Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Din 14 octombrie până în prezent au intrat în țară 34.271 doze de anticorpi monoclonali, care ar fi putut salva peste 17.000 de vieți. La pacienți însă au ajuns doar 2.552 de doze, pentru 1.276 de bolnavi. Tot din 14 octombrie până în acest moment au decedat 15.064 de români. Pe lângă faptul că Ministerul Sănătății a distribuit doar 11.803 doze către spitale, din raportări au dispărut aproape 7.500 de doze, donate de sârbi și italieni.

Bilanțul interimatului de la Ministerul Sănătății, asigurat de Cseke Attila, a scos la iveală lucruri extrem de grave, care dovedesc că numărul excesiv de morți din România a fost cauzat de faptul că medicamentele salvatoare de vieți au fost dosite prin depozitele Ministerului Sănătății și prin spitale. Este vorba despre cel mai eficient tratament anti-Covid existent pe piață, anticorpii monoclonali, despre care chiar ministrul Sănătății spunea că previn cu succes trecerea la stadii severe.

Anticorpii monoclonali sunt proteine produse în laborator care imită capacitatea sistemului imunitar de a combate noul coronavirus. Aceştia se fixează de proteina virală de suprafaţă (Spike) şi blochează astfel capacitatea virusului de a se fixa de celulele umane. Potrivit raportului oficial al ministrului interimar al Sănătății, Cseke Attila, din 14 octombrie până în prezent au fost aduse în țară 26.803 doze de anticorpi monoclonali.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top