Avertisment guvernamental: A sosit vremea în care serviciile private sunt refuzate pe motive politice

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


”Cu toţii putem fi opriţi de la un buton. Abia acum, opinia publică mondială a realizat cu adevărat că a sosit vremea în care furnizarea serviciilor private îţi poate fi refuzată pe motive politice”, a scris ministrul ungar al justiţiei, Judit Varga, ieri, pe pagina sa de Facebook, conform Hirado.hu.

”Până în prezent, companiile tehnologice globale au restricţionat doar libertatea de opinie şi de exprimare, însă războiul ideologic pe care îl putem urmări în America demonstrează că, prin apăsarea unui simplu buton, oamenii pot fi scoşi din spaţiul online. Din spaţiul în care îşi trăiesc viaţa de zi cu zi, unde îşi gestionează munca şi afacerile, unde îşi stochează amintirile şi unde păstrează legătura cu prietenii şi cunoştinţele, cu toţi cei dragi”, a spus Judit Varga.

”Cât timp lucrăm la crearea unor condiţii pentru securitatea juridică şi transparenţa online, merită să ne gândim dacă este o idee bună ca toată viaţa noastră să se bazeze pe social media. Să le spunem copiilor noştri, prietenilor şi celor dragi că ar trebui să ne trăim viaţa reală, care poate că trebuie chiar reconstruită – în locul unei vieţi virtuale. Şi asta pentru că în viaţa noastră reală vom putea lua, întotdeauna, propriile decizii”, a mai punctat ministrul, conform inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top