Jurista care l-a învins pe Raed Arafat afirmă că nu a „găsit niciun cetățean cu numele ‘Arafat Raed’ care să fi obținut cetățenia română“

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Iar am cotrobăit în monitoarele oficiale și am început cu cele din anul 1981, anul în care se spune, pe Wikipedia, că Raed Arafat ar fi venit în România. Chiar dacă cetățenilor străini nu li se acorda și nu li se acordă cetățenia română în anul în care se mutau sau se mută în România, ca să nu scap vreo „situație specială” de acordare a cetățeniei române, am început căutarea cu anul 1981, în programul de legislație Legis în care am acte începând din anul 1837, adică de 185 de ani, nu am găsit niciun cetățean cu numele „Arafat Raed” sau „Raed Dawoud Arafat”, care să fi obținut cetățenia română. Niciunul, nicicând!”, afirmă, pe Facebook, Mona Petruț, avocata care a câștigat procesul in care s-a constatat lipsa calității de reprezentant a lui Raed Arafat la DSU, conform Flux 24.

Ulterior, Raed Arafat i-a răspuns Monei Petruț tot într-o postare pe Facebook

„Astăzi mi-a trimis o jurnalistă un mesaj să mă întrebe dacă știu ceva de știrea dată de cei de la Flux 24, în care se vorbește despre o oarecare avocată care declară public că nu a găsit documentele care să ateste că aș fi dobândit cândva cetățenia română. Am zis să o ajut și să-i pun certificatul de acordare al cetățeniei din 1999, ca să nu piardă timpul ei prețios și să facă declarații mincinoase!“, a scris Arafat pe Facebook, atașând o copie după certificatul de acordare a cetățeniei.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top