Avocata Elena Radu: Încet, încet, constatam ca se tinde spre colonizarea pe teritoriul României a unor populații străine

elena-radu

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Avocata Elena Radu, președinta Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept, într-un mesaj publicat pe pagina personală a unei rețele de socializare afirmă următoarele:

,,Ca sa fie treaba, treaba, onor Guvernul demis, asa… pentru binele poporului șomer, cu o rata de șomaj din ce în ce mai mare generata de masurile pe care le-a luat, la cum se preconizează, aproba și câți străini sa aducă la munca în România, în anul 2022.
Adică: 100.000 (+ ale lor familii ca au dreptul la reîntregirea familiei).
Asta în condițiile în care în septembrie 2021 aveam o rata a șomajului de 5%, adică 415.733 șomeri, conform Institutului Național de Statistica.
Conform datelor comunicate de Inspectoratul General pentru Imigrări, numărul străinilor cu permis de ședere în scop de angajare/detașare, aflați pe teritoriul României, la data de 30.09.2021, este de 32.812.
Conform datelor comunicate de Inspecția Muncii, numărul de contracte de muncă nou înregistrate de angajatori români pentru salariați cetățeni ai unor state din afara Uniunii Europene sau state membre ale Spațiului Economic European, respectiv ai Confederației Elvețiene, în perioada de referință 01.01.2021-12.10.2021, a fost de 36.265.
Pentru 2022 aproba încă 100.000 cetățeni străini câte sa lucreze în România.
Asa ca întrebarea este: dacă avem 415 mii șomeri și cu șanse de creștere majora a numărului de șomeri, de ce aproba Guvernul un număr de 100. 000 cetățeni străini care vor putea sa vina sa lucreze la anul în România?
Ce facem cu șomerii noștri? Pe ei cine ii plătește, dacă locurile de munca vor fi ocupate de străini?
Și după ce le expira șomajul, cine le plătește ajutorul social, dacă nu vor mai avea unde sa se angajeze?
Încet, încet, constatam ca se tinde spre colonizarea pe teritoriul României a unor populații străine.
Or, art 3 alin 4 din Constituția României prevede <<Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.>>”

Sursa: Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top