Avocata Elena Radu: Remodelarea istoriei se face de către mișcări politice și sociale, precum Black Lives Matter

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocata Elena Radu a postat un mesaj pe pagina sa, de pe o rețea de socializare, în care afirmă că: ”<<Remodelarea>> istoriei:

Mișcarea politica și socială Black Lives Matter a început în 2013 pe fondul emoției sociale apărută în urma achitării lui George Zimmerman pentru împușcarea mortala a adolescentului afro-american Trayvon Martin. S-a dezvoltat și a avut diverse acțiuni pana în 2020 cu un impact mai mare sau mai mic.

A obținut notorietate internațională în anul 2020 pe fondul unei alte emoții sociale generata de uciderea lui George Floyd de către un ofițer de politie.

Odată cu obținerea notorietății internaționale s-au impus unele „reguli” îmbrățișate imediat de mare parte din oameni: pupat picioare de către albi, îngenuncheat la evenimente oficiale, interzis filme și cărți (capodopere), turnat noi filme „de epoca” în care negrii erau lorzi, conți, date jos statui cu albi și multe altele.

Practic, s-a procedat la ștergerea istoriei și s-a încercat înlocuirea cu o alta realitate, într-un mod natural, fără opoziție din partea majorității oamenilor.

Pandemia C-19 a fost o alta mișcare politico – socială. Pe fondul emoției sociale creata de decesele C-19 s-a remodelat istoria. Tot ceea ce se știa despre medicina, viruși și Vac nu a mai contat.

Majoritatea oamenilor au acceptat noile definiții ale vechilor concepte, fără sa își pună nici cel mai mic semn de întrebare. Totodată, au acceptat și chiar aplaudat impunerea multor restricții și obligativități care le afectau viața.

Anul acesta a început o noua mișcare politica și sociala care nu are o denumire momentan. Ea a început tot pe fondul unei emoții sociale generata de conflictul ruso-ucrainian si decesele generate de acesta. Apar aceleași reguli îmbrățișate de mulți: interzicerea cărților, compozitorilor, artiștilor, sportivilor… ruși. Apar legi și obligativități care sunt îmbrățișate de către oameni, cu toate ca le afectează viața.

Unele realități din trecut sunt șterse și se impune o alta realitate.

Sunt curioasa cum va continua și care va fi următoarea mișcare politico – sociala care va fi îmbrățișata și susținută de oameni pentru a își schimba propria istorie și impunerea unei alte realități care le afectează viața în prezent.

Ce știu sigur este ca întâi vor apărea multe decese pentru crearea emoției sociale și primirea fără opoziție de către oameni a orice li se baga pe gat.”

Sursa: Elena Radu

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top