Avocatul Adrian Toni Neacșu: Kit de reacție al nevaccinaților discriminați de instituțiile statului

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Calitatea de cetățean român îți dă dreptul de a beneficia de orice serviciu public, fără întreruperi și nediscriminatoriu.

Răspunderea pentru întreruperea asigurării serviciului public pentru o categorie de populație revine conducătorilor acelor autorități sau instituții publice (primării, servicii descentralizate, prefecturi șa.). HG-urile care interzic accesul persoanelor nevaccinate în instituții nu au înlăturat obligația servicilor publice de a rezolva problemele cetățenilor (fie ei si nevaccinați). HG-urile v-au luat dreptul de intra fizic în instituții dar nu v-au anulat dreptul de a vă fi rezolvate cererile și problemele.

Propun să asaltați conducătorii instituțiilor care vă interzic accesul fizic în sediu cu următoarea plângere pentru că ei sunt cei care au obligația, potrivit legilor în vigoare și sub sancțiunea răspunderii penale și administrativ-patrimoniale, de a asigura continuitatea serviciilor pentru orice cetățean român.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top