Avocatul Alexandru Mușătoiu: Doar…

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Doar două săptămâni. Doar până aplatizăm curba. Doar până pregătim infrastructura medicală. Doar o lună stare de urgență. Doar două. Doar stare de alertă apoi. Doar temporar. E doar o mască. Doar distanțare fizică temporară. Doar puțină izolare. Doar vrei s-o salvezi pe bunica, nu? Doar eforturi personale minime pentru a ne îngriji reciproc sănătatea. Doar solidaritate. Doar te plângi, nimeni nu-ți cere eu știu ce sacrificii majore!

Doar vaccinul ne poate scoate din criză, ce bine că a apărut! Doar două doze. Doar trei. Doza 4 e recomandată doar anumitor categorii. Doar e eficient! Doar nu putem nega criza de sănătate publică?! Nu e obligatoriu, trebuie doar să fii suficient de inteligent și să-l faci. În rest, te constrângem doar puțin în cazul în care nu ești suficient de inteligent/educat/credincios în știință. Doar până atingem imunitatea de turmă – în jur de 70%. Doar că nu e suficient, hai 80%-90%. Doar că alte țări au atins deja pragul și…ce s-a întâmplat? Știm doar că e un virus periculos. Doar a fost izolat virusul – sau nu?

Citește mai mult pe blogul lui Alexandru Mușătoiu.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top