Avocatul Dan Chitic: Arafat minte! La ATI sunt cel puțin la fel de numeroși vaccinații ca și nevaccinații

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Nu mai departe de ieri întrebam: “Câți dintre cei infectați și/sau internați de Covid sunt vaccinați?”

Azi și Dana Budeanu a pus aceeași întrebare în “pastila” ei.

Adevărul a ieșit la suprafața: în spitale, la ATI, sunt cel puțin la fel de numeroși vaccinații ca și nevaccinații!!! Cel puțin!

Dar Arafat și Propagandiștii Terorii au ieșit și au mințit. Au dezinformat în favoarea #bigfarma, a producătorilor de vaccinuri!

Da, Adevărul iese ca uleiul la suprafața. Întrebarea acum este una simpla: DE CE NEVACCINAȚII SUNT DISCRIMINAȚI FAȚĂ DE CEI VACCINAȚI DACĂ ȘI UNII ȘI ALȚII SUNT ÎN ACEEAȘI MĂSURĂ AFECTAȚI DE VIRUS???

Post script: “Nu vor sa dea aceasta informație! Însă, sunt multi vaccinați infectați spitalizați!
De unde știm? De la sursa, de la cadrele medicale de acolo (care nu vorbesc public) și de la pacienții internați acolo. Și mai mult de atât: e delir! Acolo, de câteva săptămâni, sunt adevărate crize de nervi din partea pacienților vaccinați , pentru ca 99% dintre ei erau absolut siguri ca NU SE VOR INFECTA!

Sunt foarte multe minciuni și foarte multe lucruri care SE ASCUND! Din spitalele Covid nu pleacă în presa decât informații despre pacienții nevaccinați, ceea ce nu este corect!”
Post post script: “Pe 16 sept internați la ATI – Floreasca 11 cetățeni din care 7 cu schema complectă a serului minune .” Via Marian Melinte

“Eu cunosc 4 persoane infectate dar vaccinate toate în ultima săptămână. Dintre acestea, două au fost în spital și una a murit. Celelalte două care au stat acasă au avut răceli serioase și sunt în carantină. Astăzi, pe listă s-au adăugat 3 educatoare de la o școală din Constanța, toate vaccinate..” Via Lucian Costea

“Dacă vaccinul ar fi neutru ca factor lezional, procentul vaccinaților în total internați ATI ar trebui să fie identic cu cel din populația generală, adică 27%. Dacă procentul vaccinaților la ATI este mai mare de 27%, atunci este clar că vaccinul nu este neutru, ci chiar dăunător. Dar arahații ascund numerele, inventează și redefinesc termenii pentru a ne minți și a ne decima, PAS CU PAS” Via Dan-Costi Corbeanu

#VețiCunoașteAdevărulȘiAdevărulVăVaFaceLiberi!

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top