Avocatul Dan Chitic: Încurajarea relațiilor sexuale nenaturale, în urma cărora să nu poată rezulta o nouă ființă umană, sunt parte a programului de depopulare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Dan Chitic, avocat, una dintre cele mai active voci care militează pentru libertățile individuale, are o postare deosebit de importantă pe una din rețelele de socializare, pe care o redăm în cele ce urmează:

„Nigrum nigrior nigrum

Negru mai negru decât negrul este titlul acestei postări pentru că vă propune să acceptați posibilitatea ca între ultimele evenimente majore din istoria universală să existe o altfel de legătură decât una temporală – de succesiune – evidentă pentru oricine, sau chiar cea de cauzalitate – războiul a izbucnit la timp pentru a ascunde adevărurile pandemiei – întrevăzută doar de cei care sunt deja catalogați drept conspiraționiști.

Dacă există o cauză comună pentru izbucnirea celor două crize majore prin care omenirea trece în ultimii 2 ani?

Și dacă aceasta ar fi și cauza următoarelor crize care ne-au fost anunțate: criza alimentară, criza energetică, criza economică?

Căci mă înfioară gândul că toate acestea ar putea avea totuși o cauză comună: creșterea puterii de calcul, apariția și implementarea pe scară largă a Inteligenței artificiale și a robotizării!

Acest abrupt avans tehnologic din ultimele două decade a făcut ca populația pământului să fie nu doar „prea numeroasă” ci și „prea inutilă” și „prea mare consumatoare de resurse”, deci „nocivă”. Ați auzit deja asta „omul este cancerul planetei” – teza ecologiștilor extremiști. Eh, nu e vorba despre Planetă, nu despre Terra e vorba în realitate, ci despre „ei”, despre cei extrem de puțini pentru care nu suntem nimic altceva decât niște mijloace de producție, niște numere, niște consumatori de resurse care trebuie să aducă un folos imediat și concret.

Folos care nu mai vine, sau vine într-o prea mică măsură, căci mașinăriile și computerele au înlocuit omul în procesul de producție și în cel birocratic, iar în curând îl vor înlocui și în procesul de creație și proiectare industrială – singurul care contează pentru „ei”.

Azi un robot face mai mult decât făceau 10 muncitori acum 20 unde ani (sau poate chiar mai mult), un Soft și un computer cu un operator face mai mult decât 10 contabili acum 10 ani… iar operatorul e pe cale să fie și el eliminat! urmează justiția (în țările baltice este deja implementat un Soft care face justiție fără avocați și judecători în cauzele cu valoare redusă!!), medicina (din ce în ce mai des vedem medici mândri că lucrează cu roboți, asta până când vor rămâne doar roboții)… tot va fi robotizat și controlat de o inteligență artificială omnisciență, mereu trează și activă, care se va „updata” și va spori în informație și putere de procesare exponențial, în fiecare secundă. Și atunci la ce va mai fi bun mijlocul de producție numit „om”?

De ce 8 miliarde de mâncători de resurse și căcători și poluatori atât de inutili, când probabil 800 de milioane am fi mai mult suficienți pentru a face „mentenanța” mașinilor (deși asta o vor face singure în curând) și mai ales să agrementăm lumea cu simpla noastră prezență pentru a nu fi un pustiu prea greu de suportat chiar și pentru „ei”… căci da, în curând, în ritmul ăsta, vom deveni doar niște „pet”-uri, niște animăluțe de companie pentru cei mari și puternici, singurii care contează din perspectiva acestei Noi Normalități.

De aceea vă propun să renunțăm la vălul prostiei și/sau ipocriziei și să admitem ceea ce chiar „ei”, ei fiind chiar comunicatorii aleși de cei extrem de puțini, cum sunt Bill Gates, Klaus Schwab sau mai nou chiar și Ursula von Der Leyen, ne spun cinic, lipsit de orice ipocrizie sau perdea: „suntem prea mulți” și „trăim prea mult”…

Vă spuneam într-un articol din Februarie 2021 că „Scopul final nu poate fi decât cel declarat fără perdea de puternicii zilei: scăderea demografică și depopularea planetei. De ce? Suntem prea mulți. Prea mulți și deveniți inutili de când am intrat în epoca robotizării și mai ales a Inteligenței Artificiale. Suntem niște animale de povară care suntem prea scumpi pentru cât producem, așa cum deveniseră și caii pe la mijlocul revoluției industriale, când au început să transporte mai scump decât mașinile cu abur. Efectul? Au dispărut caii fiind trimiși la abatoare.
Pe noi nu ne pot trimite la abatoare. Și se pare că suntem mai rezistenți la boli și infecții decât s-ar fi dorit.”

Cred că aici m-am înșelat…

Căci mă întreb dacă nu care cumva după încercarea de implementare a revoluțiilor sexuale (da, și acestea fac parte din același plan, așa cum vă voi arăta în articolul din care m-am „auto-citat” mai sus), a unor boli și viruși care nu au fost atât de eficienți pe cât „s-a proiectat” (guvidul dar și SIDA pot fi incluse în această categorie)și implementarea forțată a unor tratamente și medicamente experimentale cu efecte adverse severe au ajuns la concluzia că acestea sunt prea ineficiente, au efecte într-un termen prea îndelungat pentru planurile lor?

Și atunci ce rămâne de făcut: abatorul!

Iar abatorul pentru specia umană se numește războiul. Și ața că tocmai sunt pe cale să ne trimită la abator.

Și cine va scăpa… va fi lovit de foame, de lipsă de energie, de teamă, de insecuritate… cui îi mai arde să procreeze, sa aducă un copil în lumea asta nesigură și plină de lipsuri și pericole… Cine va mai face copii în lumea asta nebună? Din ce în ce mai puțini, desigur!

Și iată cum scăderea populației și a natalității vor fi realizate ex abrupto, semn că „stăpânii noștri” și-au pierdut răbdarea… cum că planurile lor trebuiesc implementate imediat. De aceea vremurile se grăbesc atât de tare și în câțiva ani am avut toată gama de plăgi, bube și dezastre imaginabile. Și vom mai avea…

Din această perspectivă, războiul din Ucraina nu are mize doar geo-politice, ba chiar îndrăznesc să spun că din această perspectivă aceste mize chiar pică pe un loc secund. Împărțirea sferelor de influență, chiar unipolarismul vs. multipolarism, distrugerea monopolului dolarului sau zdruncinarea și dezbinarea UE, toate în această perspectivă macro sunt mai puțin importante decât scopul expus mai sus: Depopularea, controlul populației (Uitați-vă la credite social din China și veți vedea viitorul planetei) și, mai ales – și asta e veche ducând lumea – controlul resurselor! Iar Ucraina, deși nici pe departe nu este cea mai populată țară din lume, este în schimb foarte bogată în resurse… și mai are și avantajul major că poate fi sâmburele unui conflict mondializat… așa cum e deja în fapt la această oră conflictul din Ucraina!

Dacă se întâmplă să nu mă înșel foarte tare în cele spuse cât de concis am putut, atunci ne putem aștepta la ce este mai rău! Chiar și la extinderea războiului, la „mondializarea acestuia” declarat și pe scară largă, bă chiar și la folosirea unor arme nucleare tactice, nu strategice, care să nu distrugă lumea, ci doar să „rărească populația”.

Este probabil unul dintre cele mai negre scenarii imaginabile, de unde și titlul postării, un scenariu în care scăpare mai găsim doar la Dumnezeu.

Dar Dumnezeu este mare și bun! Știu asta și de aceea cred că și dacă ar exista un astfel de plan, el nu va avea sorți de izbândă.
Post script: Întrebarea pe care și-o pun mulți, pe bună dreptate, dacă Putin este sau nu parte la acest plan diabolic devine irelevantă din perspectiva scopurilor acestei scurte analize.

Post script 2: Vă las mai jos postarea de acum mai mult de un an, din Februarie 2021, în care veți găsi alte interesante coincidențe care se integrează atât de bine, prea bine!!!, în scenariul de mai sus:

Legătura între sex, sexul nenatural, antitradiție și inteligența artificială – Atenție!!! Această postare conține cuvinte și expresii șocante și idei non-corect politice!

(Postare din 7 Februarie 2021)
Președintele Biden “a semnat un ordin executiv care va promova homosexualitatea și transgenderismul ca element central al politicii externe a SUA”!

What?!? – cum ar spune “partenerul strategic”. F__utul, de orice fel ar fi el, “element central al politicii externe a SUA”???

Știm cu toții, f—utul Planetei în general, dar în sens “metaforic”, a fost elementul central al politicii SUA de vreo ’70 de ani, așa, dar acum politica externă a SUA a făcut marele pas de la preocuparea despre cum ne f— ei pe noi, la obsesia cum ne f—em noi între noi, la propriu, fizic! WAW (uimire “corect politică”, desigur)… recunosc asta ar fi trebuit să ne șocheze pe toți… dacă nu am fi fost deja obișnuiți, “aclimatizați” cu “Noua Normalitate”, dacă nu am fi deja pregătiți pentru “The Great Reset” în care CoVid-ul nu e decât ultimul element, piatra din vârful unghiului – finis Coronat opus a Marii Revoluții Globaliste.

Dar să ne întoarcem la “elementul central al politicii externe a SUA” – la f—ut.
Faceți un pas în spate, trageți aer în piept și încercați să ieșiți din paradigma noii normalutăți pentru care suntem pregătiți de ani de zile. Ce interes real poate avea Administrația celei mai puternice țări a lumii pentru cum se f.. oamenii pe planetă? Care e scopul zbaterii ăsteia pentru încurajarea sexului nenatural. Care e motivul real al nebuniei asteia, a obsesiei guvernaților noștri corect polictici pentru sex – în general și pentru sexul nenatural – în special?

Asta e o întrebarea căreia nu reușisem să îi dau un răspuns exhaustiv, global – ca să zic așa, în “trend” cu lumea. Acum cred ca mi-am conturat o părere pe care îndrăznesc sa v-o împărtășesc.
In primul rând de ce sexualizarea ideologizată, impusă de la vârste din ce in ce mai fragede?
Simplu: sexul este cel mai bun substitut al lui Dumnezeu găsit de societatea postmoderna. Departe de mine de a antagoniza sexualitatea de credință sau viața spirituală. Din potrivă, însă nu voi zăbovi acum pentru a va da exemple cum acestea nu pot și nu trebuiesc desprinse unele de altele decât in situații excepționale cum este călugăria.

Timpul Dvs e prea scurt și prețios pentru asta.
Însă trebuie să admitem ca extazul sexual e cel mai la “îndemână” substitut de extaz, sau mai degrabă enstaz spiritual. Sexul, juisarea e o “unio mystica” la îndemâna oricui, e o “realizare” extatică pe care o obții după câteva minute de “munca” fizica in locul unei munci spirituale de ani de zile… in care nici macar nu ai garanția unei “juisări” spirituale. Sexualitatea ne-a fost propusă ani de-a rândul în ultimul secol, și acum ne e impusă, ca un substitut imediat, facil, concret și carnal la… îndumnezeire.

Tocmai de aceea se și forțează introducerea brutală, nenaturală a sexualității din cea mai fragedă pruncie, încă din perioada tainelor și misterelor poveștilor, ale “micilor mistere” ale celor mici pregătitoare pentru marile mistere ale vieții duhovnicești.

Astfel, prin sexualitatea precoce, prin sexualizarea copilăriei, copilului, omului de mâine, îi este inhibată setea de cunoaștere, îi este tăiată rădăcina sa din cer prin “descoperirea trupului” și autoerotism infantil… “dogma” corect politică impune înlocuirea miturilor, poveștilor și a lui Dumnezeu cu… o labă. O labă instituționalizată, programatică și dogmatizată! Asta e și finalitatea Legii educației sexuale pe care Iohannis și guvernărul său progresist o vrea trecută prin Parlament, căci e o lege “a timpurilor ei”, e o lege cerută de noile standarde ale lumii “Noii normalități”.

Dar asta nu era suficient! Căci sexul natural, firesc, încă ține de o lege a firii, ba chiar de o normalitate devenită retrogradă, non-corect politică, care are deja prea multe legături cu lumea veche, conservatoare… toate negând “spiritul” și dogma “Noii Normalități”. E motivul pentru care chiar din copilărie omul de mâine e îndoctrinat că totul e pe dos, e “altfel” decât e, că trebuie să fi “altfel”… de unde noțiunea de fluiditate și încurajarea opțiunilor care până mai ieri erau considerate deviante.

Faptul că lucrurile în “Noua Normalitate” trebuie să stea așa, să fie invers decât știam că e firesc, e o certitudine, certitudine confirmată de ordinul președintelui Biden. Începând cu 5 februarie 2021 orice atitudine contrarie te situează pe un curs de coliziune cu doctrina oficială a “partenerului strategic”, te pune direct pe lista celor care se află pe “axa răului”.

Nu o spun eu, ci însăși ordinul executiv (un fel de Ordonanță de Urgență) a lui Biden: acesta își propune nu doar ca „toate departamentele și agențiile guvernamentale americane angajate în politica externă să se asigure că diplomația și asistența externă SUA promovează și protejează „drepturile omului pentru lesbiene, gay, bisexuali, transgender, quuer și intersex pe glob” ci și să inițieze un “efort global de a combate ceea ce ei numesc grupuri „anti-gender” din întreaga lume.”

Ordinul acesta nu vine într-o lume în care cei cu alte orientări sexuale sunt discriminați sau marginalizați. Nicidecum! Sau chiar din potrivă. În acest context “este important de știut că orientarea sexuală și identitatea de gen nu sunt categorii de nediscriminare recunoscute în dreptul internațional. Sintagmele nu apar în niciun tratat de drept important. Apar în documentele fără caracter obligatoriu, în special în documentele ONU de la Geneva care cer anchetarea violenței împotriva homosexualilor. Birocrații de la ONU și organismele de monitorizare a tratatelor au declarat că SOGI este o categorie de nediscriminare, dar comentariile lor nu sunt obligatorii sau normative.” – așa cum corect se menționează în articolul din Tribuna.us.
Deci nu protejarea persoanelor cu alte opțiuni este scopul real al acestui Ordin Prezidențial.
Nu, scopul principal pare a fi instituirea unei “liste negre” cu persoanele care se opun sexualității dogmatizate și dogmatizării sexualității nenaturale.

Cu alte cuvinte prin Ordinul președintelui SUA se urmărește explicit eradicarea oricărei forme de conservatorism prin eliminarea din spațiul public a oricărei persoane care se va opune gayificării forțate a umanității, adică, în mod direct, marginalizarea și demonizarea tuturor acelor persoane care se opun nefirescului generalizat, și, în mod special, a tuturor exponenților religiilor și tradițiilor din lume, indiferent că aceștia sunt creștini, evrei, musulmani, hinduși, budiști sau orice fel de tradiție care nu admit “diversitatea” ca normalitate, care nu achiesează la “Noua Normalitate”.

Aceasta este continuarea “firească” în ticăloșia ei a întreruperii totală și simultană a tuturor serviciilor religioase la toate cultele și tradițiile din întreaga lume, fapt care a avut loc pentru prima oară în istoria umanității anul trecut cu ocazia plandemoniei.

Acum e clar: “Homo religiosus” trebuie să fie eradicat dacă nu poate fi reeducat. Noua normalitate, antitradiția, are nevoie și se poate clădi doar de către “Homo sexualis” și mai ales de privilegiații Noii Normalități – Homosexualii.

Dar ăsta e doar scopul primar. Scopul final nu poate fi decât cel declarat fără perdea de puternicii zilei: scăderea demografică și depopularea planetei. De ce? Suntem prea mulți. Prea mulți și deveniți inutili de când am intrat în epoca robotizării și mai ales a Inteligenței Artificiale. Suntem niște animale de povară care suntem prea scumpi pentru cât producem, așa cum deveniseră și caii pe la mijlocul revoluției industriale, când au început să transporte mai scump decât mâinile cu abur. Efectul? Au dispărut caii fiind trimiși la abatoare.

Pe noi nu ne pot trimite la abatoare. Și se pare că suntem mai rezistenți la boli și infecții decât s-ar fi dorit.

Atunci singura soluție este să nu be mai înmulțim! Și cum abstinența nu poate fi o soluție într-o lume a sexului dogmatizat, atunci singura soluție este încurajarea relațiilor sexuale nenaturale, în urma cărora care să nu poată rezulta o nouă ființă umană.

Chiar nu e complicat…

Și dacă azi ei spun că suntem deja vreo 10% altfel, se pare că nu e suficient. Scopul, matematic și statistic, este să se ajungă la un procent de minim 30% care să iasă complet din schema “sporului natural”, la care se mai adaugă celibatarii și cuplurile infertile (din ce în ce mai multe) precum și cuplurile care au maxim 2 copii (și deci spor natural 0)! În felul acesta, în maxim 20 de ani “problema” suprapopulării va dispărea.

Totul e ca obstacolele să fie înlăturate sistemic și sistematic!

Iar acele obstacole suntem noi, cei care refuzăm <<Noua Normalitate>>.”

Sursa: Dan MV Chitic

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top