Avocatul Dan Chitic: Sunt vaccinurile experimentale anti-Covid-19, dispozitive militare?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocatul Dan Chitic a postat recent un mesaj pe o rețea de socializare prin care atrage atenția cum că vaccinul poate fi un dispozitiv militar: „Vaxinul, dispozitiv militar?

Voi încerca să recapitulez succint câteva elemente din trecutul recent și foarte recent.

Și vă voi lăsa pe Dvs. să răspundeți la întrebarea de mai sus.

Nu am cum să uit tancurile și militarii care invadaseră piețele și străzile orașelor noastre anul trecut în primăvară, în timpul primului Lock Down, atunci când erau mai puține victime de covid pe zi decât sunt acum în perioadele “verzi”. Am zis ca deh, o fi normal în “excepționalul” vremilor noastre, că armata noastră a găsit o modalitate să lupte împotriva virusului cu gloanțe de calibru 14,5 mm.

Să ne amintim apoi cum toată operațiunea a intrat imediat sub ordinea directă a “comandantului operațiunii”, Raaaed Araaafat, medicul fără de practică ce conduce o structură paramilitară de pompieri salvatori aflată în subordinea Ministerului de interne, și nu al Ministerului Sănătății, așa cum ar fi părut normal.

Apoi, a apărut imberbul colonel-doctor Gheorghiță, “președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV)”, tot un militar cu o carieră militară demnă de un Făt Frumos care crește într-un an cât alții în zece.

Să ne aducem aminte și cum au fost aduse vaccinurile însoțite de militari și polițiști?

Să mai spunem că interdicția de a ieși noaptea din case, măsură valabilă și în aceste zile în care toată țara e în “cod verde” nu e o măsură medicală, ci una militară?

Ce rost ar avea?

Totul e o “coincidență”… faptul că plandemia și apoi procesul de vaxinare a fost aruncat în competența militarilor și paramilitarilor și nu al medicilor, așa cum mințile noastre prea simple ar fi crezut că e normal, totul e “norma”, totul ține de “noua normalitate”. În realitate, medicii îndeplinesc doar două funcțiuni în această pandemie: funcția de simpli executanți ai unor proceduri medicale standardizate și de propagandiști ai măsurilor militar-medicale adoptate la nivel de “Comandamente”.

Însă toate astea sunt potențate de ultimele dezvăluiri făcute de jurnaliștii Sorin Roșca Stănescu, Cosmin Gușă, Iosefina Pascal, Ovidiu Zara și Liviu Alexa. Nu voi vorbi aici despre inchiziția ideologică și corect politică instituită în presă. Era evident, acum doar știm cu date concrete cum funcționează, care sunt mecanismele și marii inchizitori ai cenzurii.

Altceva e tulburător! Dacă nici faptul că instituțiile cenzurii și ale propagandei vaxiniste sunt finanțate tot cu resurse militare… pe linie NATO, nu ne pune demne de întrebare, atunci ce ar mai putea-o face?

Am aflat astfel că asociația Eurocomunicare a pseudo jurnalistului abia acoperit Radu Tudor, devenit “liderul satrapilor de la asociația Eurocomunicare”, e sponsorizată de Institutul Aspen aflat sub Președinția lui Mircea Geoană… care întâmplător e Secretarul General Adjunct al NATO.
Desigur, toate cele de mai sus sunt simple coincidențe.

Și nu, nu o să discut acum și aici cum vaxinul nici nu imunizează și nici nu împiedică răspândirea virusului, dar care are însă tehnologii inovatoare care pot servi la orice altceva, numai la combaterea pandemiei (și asta o demonstrează rata mare de infectare și mortalitate în țările cu rata de vaxinare de peste 80%!!!). Discutăm doar că aproape peste tot în lume, întâmplător, desigur, armata și militarii s-au ocupat de campania de vaxinare. Dar și asta e o coincidență.
Și, la sfârșit, o să vă mai anunț o altă posibilă viitoare coincidență: Mircea Geoană va fi viitorul Președinte al României.”

Sursa: Dan Chitic

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top