Avocatul Gheorghe Piperea: Lucrătorii medicali din Germania au formulat o acțiune în anularea autorizației de punere pe piață a vaccinurilor experimentale anti-Covid

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un mare număr de doctori, asistenți medicali și infirmieri din Germania au formulat, prin intermediului avocatei Renate Holzeisen, o acțiune în anularea autorizației provizorii de punere pe piață a vaccinurilor experimentale anti-covid bazate pe ingineria genetică, autorizație emisă de birocrația europeană. 
Cazul este acum în fața instanțelor Uniunii, având numarul T – 96/21 și Comisia Europeană în postura de pârât. 
Fiind vorba de o autorizație care are efect automat în toate statele membre ale Uniunii Europene, speța are importanță pentru toți cetățenii UE, motiv pentru care orice astfel de cetățean are dreptul de a interveni în proces. O eventuală hotărâre de anulare a autorizației va avea, de asemenea, efecte pe tot teritoriul UE. 
De aceea, autoarea acțiunii, avocata Holzeisen, a pus-o la dispoziția publicului. Este în limba germană, dar poate fi tradusă relativ ușor cu google translate. Suplimentar, precizez că procedura în fața Tribunalului de primă instanță sau a Curții permite o suspendare a efectelor actului atacat. 
În fine, reamintesc că între CE și Parlament, pe de o parte, și producătorii de vaccin, pe de altă parte, există mari dispute în legătură cu datele și informațiile însoțitoare ale vaccinului, cu capacitățile de producție și stocare, cu procedurile de farmaco-vigilență și, mai ales, cu suspiciunile de favorizare a unora dintre statele membre în dauna altora sau a Marii Britanii în dauna UE.
De aceea, o înghețare provizorie a autorizației NU este doar o posibilitate teoretică. 
Această acțiune este una dintre cele mai importante din acest an și poate chiar din ultima decadă. Acțiunea face parte din seria de acțiuni pe care presa eretică a denumit-o procesul Nürnberg II (iar presa mainstream a ignorat-ovoluntar și propagandistic). 
Acțiunea (va) pune în discuție raționalitatea jocului de-a Dumnezeu practicat de geneticieni și Big Pharma, acuratețea științifică a autorizației provizorii și a testelor prealabile, corupția birocrației revolving door a UE, egalitatea de șanse,libertatea de conștiință și de credință, libertatea omului de a dispune de sine, principiul non-discriminării și democrația, în general, relatează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top