Avocatul Gheorghe Piperea, despre proiectul de lege care dă puteri sporite SRI: E stupid și periculos! China scrie pe noi!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Avocatul Gheorghe Piperea atenționează că România riscă să plonjeze direct în comunism dacă cel mai nou proiect care vizează activitatea SRI va trece la vot. Angajații SRI nu mai pot fi anchetați numai de anumiți procurori și asta numai cu aprobarea șefului SRI, iar oamenii ar putea fi obligați să le furnizeze informații, cam ca pe vremea Securității. Piperea spune că România seamănă tot mai tare cu China.

“Nici nu trece luna și apare câte o inițiativă de act normativ national să internațional care încearcă să (re)instaureze totalitarismul, pe fundalul crizelor multiple și al fricilor induse de elitele auto-mandatate să controleze lumea și de vătafii lor naționali sau coloniali. Trăim într-o stare prelungită de excepționalism economic și juridic care a transformat democrația (oricum, ne-participativă, bazată pe liste de partid și impostori) în plutocrație, în dictatură a serviciilor secrete puse în slujba multinaționalelor.

Citiți mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top