Avocatul Gheorghe Piperea: Proteina spike este în sine un agent patogen, toxic, care rămâne în sânge

Gheorghe Piperea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocatul Gheorghe Piperea afirmă că: ,,Proteina spike este în sine un agent patogen, toxic, care rămâne în sânge mult timp după injectarea serului ARNm (mă rog, până distruge ce are de distrus în organismul „imunizatului”). Acesta este și motivul pentru care țări ca Japonia au interzis transfuziile de sânge recoltat de la „imunizații” cu zisul ser ARNm – nu se poate asuma riscul ca sângele care conține această proteină toxică să fie transferat cuiva care trebuie salvat de la deces …
La această concluzie a ajuns doctorul Byram Bridle, plătit fiind de guvernul canadian să efectueze un studiu referitor la experimentul injectării – un experiment în care întreaga lume s-a aruncat, ca berbecii, cu capul înainte, fără să își pună problema efectelor pe termen mediu și lung asupra populației obligate la injectare. De aceea, doctorul canadian cere imperativ oprirea experimentului cu proteina spike, cel puțin în privința copiilor și a tinerei generații.

La noi, festivalul înțepării saivan – style continuă, în ciuda eșecului de public evident. Au contraire, cum ar zice canadianul din zona Quebec, România și UE alunecă tot mai vijelios pe panta obligativității inoculării acestui ser și pe toboganul apartheidului sanitar.”

Pentru amănunte, a se vedea:

https://www.bursa.ro/vaccinurile-arnm-o-mare-greseala-deosebit-de-toxica-62793348

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top