Avocatul Gheorghe Piperea se luptă cu UE pentru eliminarea Pașaportului de vaccinat. În curând va începe procesul

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Av. Gheorghe Piperea, una dintre cele mai puternice voci din spațiul public care contestă măsurile dictatoriale luate la nivel global, sub pretextul Pandemiei, ne informează că acțiunea sa în instanță împotriva pașaportului sanitar a fost admisă de Tribunalul UE, a primit un număr de înregistrare, urmând ca în curând să se stabilească data primului termen din proces.

Mi se pare un un lucru foarte important ca, pe lângă protestele din stradă și lupta de pe internet, să existe acțiuni în instanță în care să se judece aceste nesfârșite abuzuri luate sub pretextul protejării sănătății publice, în realitate nefiind vorba decât de încercări de deposedare a oamenilor de libertățile câștigate după secole de evoluție a Civilizației Occidentale.

Și cum Avocatul Gheorge Piperea face apel la toată lumea pentru a i se alătura în acest proces, am considerat util să vă informez despre acțiunea lui și posibilitatea de a face o cerere de intervenție în proces.

Gheorghe Piperea: ” După mai mult de o lună de la depunere, acțiunea mea contra Regulamentului UE privind pașaportul sanitar a primit număr de dosar și repartizare pe complet de judecată la Tribunalul UE de la Luxemburg. Deocamdată nu s-a fixat termen.

Acțiunea, plus o variantă în engleză, se regăsesc pe blogul meu de pe piperea.ro. Orice persoană interesată o poate descărca și adapta, pentru a o transforma în acțiune proprie sau cerere de intervenție.

Precizez că o doamnă avocat din Italia și o doamnă europarlamentar de la France Insoumisse intenționează să adere la această acțiune și să coopereze cu mine pentru șanse mai bune de reușită în demersul de anulare a acestui regulament de factură fascistă. Revin cu detalii.

Precizez, de asemenea, că niciun euro-parlamentar român nu a perceput ca interesant acest demers, pe care l-a ignorat. La fel și cetățenii, la fel și mass-media main stream. Dar eu merg mai departe. Vreau să văd onestitatea și profesionalismul și independența Tribunalului UE la lucru.”

Sursa: daniel-roxin.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top