Avocatul Piperea: Laptele matern al femeilor care s-au injectat cu serul experimental cu ARNm conține toxine periculoase, aduse sau produse de ser

Gheorghe Piperea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Avocatul Gheorghe Piperea a postat un mesaj foarte interesant pe pagina sa oficială, de pe o rețea de socializare, în care afirmă că:

,,Consecințele grave ale nebuniei plandemice încep să dea pe răscoale. Laptele matern al femeilor care s-au injectat cu serul experimental cu ARNm conține toxine periculoase, aduse sau produse de ser. Faizăr a atenționat asupra riscurilor și a recomandat ca injecția să nu se facă și femeilor gravide. Propagandiștii, <<experții>>, <<eroii din linia întâi>> au contraire, au zis că e 100% safe.

Și iată că acum apar cazuri de leziuni hepatice… De răspuns pentru daune și cazuri letale nu răspund nici faizăr, nici propagandiștii… Consecințele sunt doar pe capul cobailor.”

Sursa: Gheorghe Piperea

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top