Minciuna Covid-19: Bărbat mort de o lună, dezgropat şi autopsiat, în Turnu Măgurele: I-au administrat ceva dintr-o seringă (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Un bărbat care a murit în urmă cu o lună şi jumătate a fost dezgropat şi autopsiat astăzi. În vârstă de 65 de ani, bărbatul a decedat în spitalul din oraşul Turnu Măgurele, la câteva zile de la internare, deşi starea sa era bună, spune familia.

Ar fi murit din cauza neglijenţei, şi nu din cauza infecţiei cu COVID-19. Familia a făcut plângere la parchet, iar procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Medicii legişti trebuie să stabilească acum dacă bărbatul a murit de COVID sau nu.

Fiica celui decedat a vorbit în exclusivitate pentru Antena3.

„Problema a apărut în noaptea de 12 spre 13 martie, când am înţeles că i s-a deconectat aparatul de oxigen de lângă pat, practic a fost oprit de doctor. Din două perfuzii care erau administrate în mod normal la tratament, i s-a administrat doar una, iar pe branula la care i se administra perfuzia, i-a mai fost administrat ceva dintr-o seringă.

Aşa a spus un martor care era cu el în salon. Din acea seară, în care i-a fost administrat această doză, a început să se simtă rău, de pe la ora 01.00 şi i-a spus colegului de salon să cheme o asistentă.

Colegul de salon, Ionuţ, a mers de două ori la oficiul asistentelor şi nu a găsit pe nimeni. Şi că, bineînţeles, toată noaptea nu a venit nimeni. De la 22.00-23.00 până la ora 06.00 nu a mai venit nimeni, lucru confirmat şi de tatăl meu când am vorbit la telefon.

Este un lucru confirmat şi este o probă depusă la procuratură pentru că apelul a fost înregistrat, iar tata spune acolo că nu vine nimeni. Acelaşi lucru îl spune şi martorul.

La ora 06.00, am înţeles că au intrat în salon două asistente înainte de a se schimba tura. Au intrat în salon, pe colegul tatălui meu l-au dat afară, spunându-i că nu trebuia să asiste, l-au trimis în alt salon, şi au rămas cu tata în salon, cele două asistente. Ulterior, a mai venit o asistentă şi un medic, fără să aibă medicamente, fără să aibă aparatură medicală la ei.

Martorul spune că a avut, cumva, la subraţ un dispozitiv mic şi rotunjit, alb. Au intrat la 06.00 şi au ieşit undeva la 08.00 când martorul a auzit una dintre asistente spunând: Gata, a murit, i-a plesnit un vas”, a declarat fiica bărbatului.

Sursa: Antena3

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top