Bărbații atrăgători au imunitate mai bună la Covid-19 – Concluzia surprinzătoare a unui studiu din SUA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cercetătorii au făcut fotografii și analize de sânge a 79 de femei și 80 de bărbați de la Texas Christian University. 492 de voluntari s-au uitat la fotografii si au spus dacă participanții li se par frumoși. Femeile au spus că sunt atrăgători bărbații cărora le–au ieșit analize de imunitate bună. Bărbatii au spus că sunt frumoase și femeile cu imunitate mare și cele cu imunitate scazută, potrivit blacknews.ro.

Dacă te-a ocolit COVID-ul, ești doar mai frumos decât cei care s-au îmbolnăvit, asta este explicația unor cercetători de la Texas Christian University legată de persoane care n-au făcut încă Covid.

Teoria a fost testată pe 79 de femei și 80 de bărbați, care au fost analizați de aproape 500 de oameni. Femeile au spus că sunt atrăgători bărbații cărora le-au ieșit analize de imunitate bună, în timp ce bărbații au spus că sunt frumoase și femeile cu imunitate scăzută, dar și cele cu imunitate mare.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top