Bianca Drăguşanu, dezvăluire incredibilă: Mi s-a oferit bani ca să spun că am COVID-19! Când ar fi primit oferta

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Bianca Drăgușanu, fostă prezentatoare TV, susține că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieși în public și a anunța că este infectată cu COVID-19. Vedeta a declinat, însă, oferta.

Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunțat, de la începutul pandemiei și până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19. Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, blondina a dezvăluit că a primit și ea o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV, relatat de către Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top