Big Pharma ne deprimă: Specialiștii independenți spun că antidepresivele fac mai mult rău decât bine!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Antidepresivele nu ajută starea de sănătate a pacientului dacă sunt folosite pe termen lung, anunță cercetătorii independenti. Un studiu cu o neutralitate dovedită a demonstrat ca oamenii care suferă de depresie și nu iau niciun medicament vor avea, pe termen lung, o stare de sănătate doar cu putin mai proastă față de cei care sunt pe medicamente, dar ale căror efecte adverse prezintă un factor de risc crescut.

În acest context, în care avantajele sunt minime, dar cu efecte secundare crescute, oamenii de știință se întreabă dacă se mai justifică folosirea antidepresivelor. Antidepresivele, medicamentele menite să te ajute la depresie, nu ajută starea de sănătate a pacientului pe termen indelungat, asa cum sunt majoritatea tratamentelor prescrise de clinicile de specialitate, arata studiul publicat de PLOS One. Antidepresivele afectează starea generală de sănătate a oamenilor, chiar dacă îmbunătățesc pe termen scurt anumite simptome ale depresiei.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top