Alianța Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-Covid-19!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-Covid. Este o alianță despre care „Național” a mai scris, iar acum trebuie să o facă din nou fiindcă faptele sunt altele, iar lucrurile se mișcă încontinuu. Țineți-vă bine, planul tehnocrației de a digitaliza omenirea este pe cale să se înfăptuiască. Scopul îl reprezintă manipularea mai ușoară și controlul total, pe măsură ce vom deveni active digitale. Așa cum ni s-a tot transmis că se va întâmpla.

Încă din primele zile ale pandemiei Covid-19, pe care nu puțini o numesc „plandemie” (și cine-i poate contrazice azi?!), a devenit clar că „pașapoartele de sănătate” (pașapoarte Covid) vor fi implementate. În ultimele luni, realitatea cu care avem de-a face demonstrează asta. Când tot ce scriu aici de câteva luni va deveni obligatoriu, implementat la nivel mondial, în acel moment persoanele nevaccinate vor fi, practic, excluse din societate! Aceasta este panta alunecoasă despre care mulți vorbesc, avertizând că în lume este pe cale să apară două clase separate de cetățeni: cei cu stare de sănătate aprobată și verificată și „mizerabilii”, cei nevaccinați, periculoși pentru societate.

Pașapoartele Covid pot duce la restricționarea capacității de deplasare pentru cei care nu le dețin, ca și la pierderea altor drepturi cetățenești. Mai mult, pe viitor, cine nu are „pașaport de sănătate” riscă să se confrunte cu serioase sancțiuni financiare! Ca să nu mai spunem că până și dreptul la muncă va putea fi condiționat. Vreți dovezi? Citiți anunțul companiei IBM, care a scos pe piață IBM Digital Health Pass, aplicație integrată deja pe piața muncii. „Pentru a ajuta întreprinderile, școlile și guvernele să verifice starea vaccinului și a sănătății populației”, afirmă șefii IBM.

Pe scurt, vom fi guvernați de tehnofascismul medical, iar toată viața noastră va depinde de ce este scris în acest pașaport de sănătate. Dacă-l refuzi, ești penalizat! Dreptul la autodeterminare a fost abrogat, la fel ca dreptul de a decide asupra riscurilor medicale la care ești dispus să te supui. Corpul și sănătatea ta nu vor mai fi ale tale, nu le vei mai controla după cum dorești. În viitorul „Noului normal”, ca să poți face cumpărături în mall-uri, să mergi la o universitate de top, să ai un job bun, va trebui să-ți predai corpul și toate datele biologice acestui sistem.

Pas cu pas, omenirea spre asta se îndreaptă. Big Tech și Big Pharma au bătut palma, IBM și Moderna duc la nivelul următor verificarea (mulți îi spun urmărire, chiar spionaj) în timp real a persoanelor vaccinate. Exact, IBM și Moderna fac echipă pentru a produce „pașapoarte Covid”.  „Vrem să le permitem oamenilor să revină la activitățile și lucrurile pe care le iubesc”, este pretextul aruncat în mass-media.

Potrivit unui comunicat de presă, colaborarea dintre cei doi coloși se va concentra pe explorarea capacităților IBM din SUA. În acest sens, recent a fost lansat la New York un program pilot, adresat companiilor din cea mai importantă metropolă a lumii. IBM și Moderna vor explora tehnologii ,inclusiv inteligența artificială, blockchain și cloud hibrid „pentru a sprijini gestionarea mai inteligentă a procesului de vaccinare împotriva Covid-19”, menționează comunicatul de presă. Pentru cine nu înțelege, parteneriatul are ca scop facilitarea schimbului de informații între guverne, furnizorii de servicii medicale și firmele din IT; atenție, informațiile nu se limitează doar la datele de sănătate ale cetățenilor, notează Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top