Bill Gates a pus în aplicare Raportul CIA cu privire la Pandemie: „Starea Lumii în 2025” prevede globalizarea pe sănătate!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


CIA a avut dreptate. Inca din 2009 a fost publicat un raport denumit „Starea Lumii în 2025” care prevede globalizarea, aparitia unui prim „minister mondial al sanatatii”, urmate si de altele: energie, comert, finante, munca si social etc., finalizand cu o guvernanță mondială. Bill Gates este varful de lance, omul „la vedere” al acestui grup ocult.

Bill Gates a pledat pentru un „sistem global de sănătate”, cu unități medicale mobile și rezerviști. „Nu am un buget precis, dar ar fi minim în comparație cu pagubele potențiale. Banca Mondială estimează că o epidemie globală de gripă ar diminua bogăția globală cu 3.000 de miliarde de dolari, la care se adaugă milioane de decese.”, spunea Gates inainte de izbucnirea pandemiei in 2019.

Intamplator sau nu, magnatul relua o tema a CIA. Tot el a finantat si Event 201, din toamna anului 2019 care simula o pandemie cu coronavirus identica cu cea care avea sa „izbucneasca” peste doua luni. La Event 201 au participat si emisari ai servicilor secrete si sefi din departamente de stat, bagheta din umbra fiind cea a CIA (amanunte AICI).

Citește mai mult pe site-ul Ziua News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top