Bill Gates zice că Omicron conduce la imunitatea globala mai bine decât o fac vaccinurile. El pregătește viitoarea pandemie!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, spune că varianta Omicron a reușit să fie mai eficace decât vaccinurile în răspândirea imunității în fața coronavirusului și a cerut responsabililor din domeniul sănătății publice să fie pregătiți să reacționeze mai rapid la viitoarea pandemie.

Gates și-a făcut cunoscută această opinie în cadrul 2022 Munich Security Conference, când, întrebat despre progresele făcute în lupta împotriva COVID-19, el a creditat chiar virusul pentru imunizarea produsă în mod natural în mai multe regiuni ale lumii.

„Din păcate, virusul însuși – în mod particular varianta Omicron – este un tip de vaccin. Unul care crează deopotrivă și celule imunitare T și B, și face o treabă mai bună în a ajunge la populație decât am făcut-o noi cu vaccinurile”, a spus Gates.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top