BlackRock și Vanguard, la originea pașapoartelor sanitare și a obligativității vaccinării?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Curtea Supremă a Statelor Unite a respins decretul administrației Biden legat de obligativitatea vaccinării în cazul marilor angajatori privați, unele companii – printre care Boeing, General Electric și Starbucks – au renunțat la planurile de a pune în aplicare ordinul prezidențial.

Altele, pe baza îndrumărilor emise în 2020 de Comisia pentru egalitate de șanse la angajare, au mers mai departe. Majoritatea dintre acești din urmă au ceva în comun: BlackRock și The Vanguard Group dețin participații semnificative în cadrul companiilor respective.

BlackRock și Vanguard, doi dintre cei ”trei mari” administratori de active din lume, se numără, de asemenea, printre primii trei acționari ai producătorilor de vaccinuri COVID – Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson. Ceea ce înseamnă că cei doi giganți ai investițiilor vor beneficia de profiturile în creștere ale acestor companii și de miliardele rezultate din acțiunile tranzacționate la bursă.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top