Bloggerul Gheorghe Picui: Se stie că Vaticanul are multe secrete adunate și conduce lumea prin entități

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Bloggerul Gheorghe Picui a postat un mesaj pe pagina sa oficială, de pe o rețea de socializare, în care afirmă că:

„La 18 aprilie 1506, din ordinul Papei Iulius al II-lea, actuala Catedrală a Vaticanului a fost construită deasupra vechii Bazilici Sf. Petru. Construcția sa s-a încheiat după multe întârzieri la 18 noiembrie 1626.

Această veche Bazilica Sfântul Petru a început să fie construită din ordinul lui Constantin I în anul 326 pe locul Circului lui Nero situat pe Dealul Vaticanului și a luat numele de Bazilica Sfântul Petru deoarece în arenele Circului lui Nero. a fost chinuit și răstignit pe acest apostol, construcția a fost finalizată în anul 360.

Circul lui Nero a fost construit la inițiativa lui Caligula în vila mamei și iubitei sale Agrippina cel Bătrân. Când Caligula a murit, Nero a moștenit proprietatea și și-a luat numele. Era o arenă privată, exclusivă pentru elită. În acest circ se jucau cele mai întunecate bacanale și orgii. Petreceri satanice și tematice. În aceste arene de circ i-au torturat pe apostolii și martirii creștini.

Dealul Vatican este numele dat acestei zone cu mult înainte de începutul creștinismului, situată la vest de râul Tibru în fața celor șapte dealuri care alcătuiesc Vaticanul. Dealul Vatican a fost un cimitir al poporului etrusc numit Vaticum. Sub cimitir și catacombe se află o serie de tuneluri subterane aparținând uneia dintre familiile „nemuritoare care controlează” care dobândia antichități, cărți, artefacte, piese arheologice, tehnologie care a fost găsită în săpături, piramide și efinge.

De-a lungul timpului, Biserica Catolică a intrat în contact cu această familie nemuritoare și au împărțit custodia acestei bogății culturale incalculabile. Cărți și documente ale savanților din Lemuria, Mu, Atlantida, Hyperboria, Sumeria, Akkadia, Babilon. Taxidermie de 20.000 de exemplare de criptozoologie, 10 milioane de bucăți de civilizații care nu sunt în cărțile oficiale, documente scrise cu grafia lui Iisus, Buddha, Mohammed, Crisna, Enki. Obiecte personale ale tuturor patriarhilor biblici și Personaje ale istoriei care au fost considerate relicve de către adepții lor.

Ceasuri, tablete, laptop-uri, replicatoare, paturi medicale, scutere antigravitaționale, drone, vehicule asemănătoare mașinilor zburătoare, Wi-Fi, bluetooth, wireless, holografie, cristal USB, dispozitive mobile de teleportare și porți dimensionale, toate au existat în urmă cu 10 milioane de ani. ani vechi și adus de Anunnaki și cu 100 de milioane de ani înainte odată cu sosirea Draco-Kazoo.

Se pare că această tehnologie este numitorul comun în univers, iar multe mostre încă mai funcționează în biblioteca Vaticanului.

Bibliotecile din Alexandria, Babilonul, Roma, Egiptul, Sumerul, Acadia etc. au fost arse până la pământ, dar cărțile au fost păstrate și depozitate pe Dealul Vaticanului de către controlori. Fiecare piesă care nu se potrivea narațiunii oficiale avea să ajungă în biblioteca de pe Dealul Vaticanului.

Biblioteca Vaticanului a fost restructurată cu tehnologie 4D înainte de Conciliul de la Nicea. În anul 2020 biblioteca avea invizibilitate, benzi transportoare, intrări și ieșiri cu activare mentală, secțiuni compartimentate, scările și podelele alunecă după voință spre locul în care ai vrut să ajungi (ca la școală din filmul Harry Potter), mediul este izolat fonic și rezistent la praf, iar iluminarea este prin fluorescență a aerului.

Pe coridoare sunt replicatoare de mâncat, mulți dintre vizitatori erau din programele spațiale secrete. Piesele nu au apărut niciodată așa că au fost nevoiți să le studieze sau să le analizeze în propriile laboratoare, laboratoarele Vaticanului au toate instrumentele și tehnologia avansată.

Biblioteca Vaticanului era păzită de Papă și i-a fost delegată de Triada. În 2020, după alungarea ultimului demiurg, întreaga Bibliotecă a fost transferată pe o navă FG. Biblioteca a stocat, de asemenea, 150 de mile de aur solid care, din păcate, provenea din topirea obiectelor din Atlantida, Mu și Lemuria, aurul a fost transferat în seifuri secrete din SUA pentru ca dolarul să fie susținut în 2028, a trebuit să ia 665 de zboruri către muta tot aurul.

Toate informațiile, cunoștințele și tehnologia pe care nici nu ți le poți imagina vor ieși la lumină. După Marele Eveniment și Trezire (aproximativ 2045), navele muzeu ale FG (Forța Specială) vor arăta relicvele pe care frații noștri din civilizațiile anterioare ni le-au lăsat pentru trezire.

Google puternicul care ascunde informații de la noi și de la alte motoare de căutare. Pur și simplu ne-au ținut ignoranți.

Între timp, există o serie de motoare de cercetare excelente în lume care sunt specializate în încărcarea de informații noi.

Păstrați această listă de site-uri de care nu ați auzit niciodată.

www.refseek.com este un motor de căutare pentru resurse academice. Peste un miliard de surse
www.worldcat.org – căutați în 20.000 de biblioteci globale.

https://link.springer.com – acces la peste 100 de milioane de documente științifice: cărți, articole etc.

www.bioline.org.br este o bibliotecă de reviste de bioștiință publicate

http://repec.org – Voluntari din 102 țări au colectat aproape 14 milioane de postări
www.science.gov este un motor de căutare guvernului SUA pentru peste 2.200 de site-uri științifice.

www.pdfdrive.com este cel mai mare site web de descărcare gratuită a cărților PDF. Adună peste 225 de milioane de titluri și crește în fiecare zi.

www.base-search.net este unul dintre cele mai puternice motoare de căutare pentru textele de cercetare academică. Peste 100 de milioane de articole științifice 70% gratuite.”

Sursa: Gheorghe Picui

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top