Bogdan Daniel Berki, 22 ani, student la UBB, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, decedat la 6 zile după vaccinarea Covid-19 cu Pfizer/BioNTech (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cazul de la UBB al tânărului student de 22 de ani, Bogdan Daniel Berki, care a murit la 6 zile după vaccinul Pfizer nu poate fi ignorat. Era în anul II la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică a Universității Babeș-Bolyai și s-a vaccinat cu serul experimental Pfizer/Biontech în data de 14 mai 2021, pentru că s-a pus presiune pe studenți la facultate.

Amintim că este un vaccin experimental pentru că nici unul din cele 4 vaccinuri (Pfizer/Biontech, Moderna, Astrazeneca și Johnson & Johnson) nu a fost aprobat de nici o autoritate medicală statală sau europeană, ci toate au primit doar o autorizație temporară de urgență până în septembrie 2023 când se termină testele clinice.

Însuși Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat oficial că până la data de 20 iunie 2021, 580 de români dintre cei vaccinați au decedat „fără nici o legătură” cu vaccinarea, desigur. Subiectul miocarditei, complicaţia cardiacă asociată cu vaccinurile ARN mesager Pfizer/Biontech și Moderna a început să fie relatată deja discret și de presa aservită guvernului și plătită de acesta din fonduri publice pentru a susține campania de vaccinare.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top