Bolile autoimune de care astăzi copiii și adulții de pretutindeni este o crimă împotriva umanității și împotriva imunității acestora

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Toate aceste boli AUTOIMUNE la adulți si la copii…. și nimeni nu face nimic! Este o crimă împotriva umanității, o durere enormă de care suferă omenirea azi, durere cauzată de serurile lor „magice”, iar oamenii trăiesc într-o minciună și suferă în această minciună.

S-a creat o narativă FALSĂ, conform căreia vaccinurile au salvat vieți. Nu este adevărat, au distrus vieți! De salvat au salvat vieți frigiderul, canalizarea, termoficarea, apa curentă, igiena, hrana sănătoasă și… antibioticele într-o mare parte.

Medicii din lumea întreagă, dau mereu vina pe aer, pe mâncare, pe apa… pe ORICE , dar nu punctează în direcția corecta pentru ca le este frica sau sunt dezinformați.

Multi medici chiar nu realizează ce fac, iar altora care înțeleg că distrug sănătatea pacientului și înțeleg perfect vaccinozele, nu le pasă, pentru că industria și breasla i-ar termina daca ar încerca să se împotrivească. Totul pornește de la o idee preconcepută, conform căreia vaccinurile nu pot sa îți facă rău, nu au cum… e imposibil.

Shoenfeld este medic, cercetător în autoimunitate, profesor, directorul societății de autoimunitate din lume, și l-am ascultat de mai multe ori vorbind despre aceasta mascarada si despre suferința enorma pe care o trăiesc oamenii datorita v-nurilor care le cauzează BOLI AUTOIMUNE.

Această avalanșa de boli autoimune de care suferă copilașii și adulții astăzi este o crima împotriva umanității si a imunității.

Artrite reumatoide, artrite psoriatice, psoriazis, rinite alergice, dermatite, eczeme, alergii, astm bronșic, tiroida autoimuna, mielite, scleroza multipla, scleroze in general, mielite, lupus, diabet autoimun, Guillain Barre și alte tipuri de boli autoimune care atacă sistemul muscular și neurologic, miocarditele autoimune, endometriozele autoimune, ovare polichistice… etc.

Astăzi in USA sunt sute de mii de copilași care suferă de reumatism, adică artrita reumatoidă și plâng în somn de dureri…. li se inflamează încheieturile și suferă. SUA are epidemie de artrită reumatoidă la copii. Unde s-a mai pomenit o generație de copilași atât de bolnava? Dar pana la 18 ani, acești copilași au parte de 72 de seruri „magice” si care ii transforma in bolnavi cronici pe viață și apoi în viață de adult au parte de înțepări periodice.

O să vedeți în Romania, în câteva luni O EXPLOZIE DE BOLI AUTOIMUNE ca urmare a acestui circ. Medicii nu le spun oamenilor că alergiile și bolile autoimune sunt cauzate de vaccin! Sunt medici care îți râd în nas daca menționezi vaccinurile, ca fiind posibila cauză a unor boli autoimune de care suferă cineva.

Când ataci sistemul imunitar într-un așa hal , asteaptă-te la un răspuns pe măsură. Când induci un ȘOC sistemului imunitar, acesta va răspunde pe măsură. Întotdeauna o acțiune este urmata de o reacțiune.

Sunt sute de studii care confirmă acest lucru, însă industria care guvernează acest domeniu este in total control și ea câștigă de pe urma unor populații bolnave. Am tratat azi doar felia bolilor autoimune, fără a intra în subiecte ca: tumori, probleme neurologice, cancere cauzate toate de săruri de metale, polisorbați, formaldehide…etc.

Să introduci un compus chimic într-un corp care să strice echilibrul sistemului imunitar și să declanșeze o boala de pe urma căreia tu profiți ani de zile, este o afacere inteligenta pentru ei.
Încrederea OARBĂ a oamenilor in aceste substanțe au atras si vor atrage durere…suferința.

Sa fiți sănătoși având grijă de sistemul vostru imunitar!

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Pub Med. Search PuMed Advanced Review Sea > Autoimmun 2000 Feb;1 Us Save Email 1):1-10. doi: 0.1006/jaut.1999.0346. Send to Display Vaccination and autoimmunity vaccinosis dangerous liaison? Shoenfeld FULL TEXT INKS Aron-Maor Affiliations collapse ELSEVIER FULL-TEXTARTICE Affiliation ACTIONS Cite Department of Internal Medicine B, Sheba Medical Center, Tel Hashomer, Israel. shoefel@post.tau.ac.il sch.mp4 Favorites SHARE Showa”
Ar putea fi o imagine cu text

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top