Bolnavii de Covid-19 mor în spitale din cauza lipsei de medicamente – Vaccinarea nu este soluția! Chiar și în țări vaccinate e explozie de contaminări

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În timp ce supun romanii unei campanii agresive, plina de masuri discriminatorii și abuzive prin care se încearcă forțarea acestora sa se vaccineze, autoritățile nu iau nicio măsura pentru a pune la dispoziția spitalelor medicamentele necesare tratării Covid. Caci explozia de decese înregistrată în ultima perioada nu este din cauza de nevaccinare, asa cum guvernanții încearcă sa acrediteze, ci din cauza lipsei medicamentelor care ar putea salva vieti.

Este vorba, spre exemplu, de medicamente precum favipiravir, tocilizumab sau remdesivir. Medicamente pe care alte tari, cum ar fi Ungaria, le produc de luni de zile și le administrareaza inclusiv pentru tratament ambulatoriu, pe baza retetelor oferite de medicii de familie. Iar tratamentele dau roade, dovada fiind și numărul mic de decese înregistrate în aceasta perioada.

În schimb, regimul Iohannis continua sa susțină varianta ca vaccinarea ar fi singura soluție, fără sa ia masuri astfel încât în spitale sa ajungă antivirale și anticorpi monoclonali, aceștia din urma la rândul lor folosiți cu succes pentru prevenirea formelor grave de Covid. In ceea ce priveste anticorpii monoclonali, trebuie sa amintim o afirmatie destul de recenta a fostului presedinte al CNAS, medicul Lucian Duta, care a confirmat beneficiile acestora: “Propaganda oficiala a statului nu sufla o vorba despre noile terapii cu anticorpi monoclonali care au dublu efect: sunt curative (adica vindeca boala) dar si profilactice (deci previn boala) pentru TOATE variantele de virus”.

Citește mai mult pe site-ul Luju.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top