Bombă! Medicii japonezi alertează populația. Vaccinul Covid-19 distruge sistemul imunitar

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un articol apărut în Jurnalul de Virologie, care citează și studii din reputata publicație The Lancet, aruncă în aer vaccinurile anti-Covid. Vaccinul distruge sistemul imunitar și provoacă boli grave, susțin medicii japonezi, care cer renunțarea la dozele booster. Totodată, aceștia aduc în atenție apariția sindromului ADE, așa-numita dependență de vaccin, pe care o semnalase și prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Proteinele spike induse de vaccinul anti-Covid circulă în organism timp de peste patru luni și distrug totul în cale, se arată într-un articol publicat în Jurnalul de Virologie, sub semnătura medicului  Kenji Yamamoto, de la Departamentul de chirurgie vasculară al Spitalului Memorial Okamura, Shizuoka, din Japonia. Scăderea imunității, constatată la persoanele vaccinate, este cauzată de mai mulți factori. Unul dintre acestea este N1-methylpseudouridine, care a fost folosit în acest ARN mesager ca substitut pentru uracilul din ARN-ul original al virusului (în codul genetic). Această proteină spike modificată poate induce activarea celulelor T reglatoare și se ajunge la scăderea răspunsului imun.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top