Bombă! Project Veritas i-a înregistrat pe ascuns oamenii de știință de la Pfizer/BioNTech. Mărturiile lor sunt cutremurătoare (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Trei oameni de știință de la Pfizer au fost înregistrați în secret de un jurnalist de la Project Veritas cu scopul de a afla mai multe despre imunitatea naturală în comparație cu imunitatea dată de vaccin. Mărturiile lor sunt cu adevărat copleșitoare.

Într-un videoclip de 10 minute lansat luni seara, toți cei trei oameni de știință au fost de acord. separat, că anticorpii naturali produși în urma unei infecții cu Covid-19 sunt mult superiori vaccinului.

Primul cercetător de la Pfizer: „Când cineva este imun în mod natural – ca și cum ar fi primit COVID – probabil că au mai mulți anticorpi împotriva virusului … Când primiți de fapt virusul, veți începe să produceți anticorpi împotriva mai multor componente ale virusului … Deci, anticorpii dvs. sunt probabil mai buni în acel moment decât vaccinarea COVID”, a spus omul de știință Nick Karl.

Citește mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top